Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sağlık Ocağı Neden Arar

Karakurtmehmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,061
318
113
3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Bugün benide aradı yarın gelde boyunu kilonu ölcelim dedi. Ciddiyim cıvık saçma sapan yazmayın.

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,157
1,560
113
bende bacağım şişti diye sağlık opcağına gittim kan verdim ortopediye git dedi GUT hastası çıktım allah cezasını versin 1 aydır yürüyemez oldum sağ bacak balon gib içiyor 2 duble viski içince he şuan hala içiyorum a ayrı mesele de kötü bu hastalık işleri

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
999
413
63
Boy kilo şeker tansiyon vs ölçülüp kayıt altına alınıyor rutin şekilde belli aralıklarla alacaklar

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
561
233
43
bende bacağım şişti diye sağlık opcağına gittim kan verdim ortopediye git dedi GUT hastası çıktım allah cezasını versin 1 aydır yürüyemez oldum sağ bacak balon gib içiyor 2 duble viski içince he şuan hala içiyorum a ayrı mesele de kötü bu hastalık işleri
Şakaya gelmez alırsın eline bacağı