- 36,798
- 24,967
- 113
Bebeğim Allah belanı kaldırmasın telefonu duvara attım kahkaha atarkene ahhhaja Allah canını almaya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Sağlık demissken bu popoya cubuk sokulan testin adı neydi hiç yaptıran oldumu nasıl duygu
Bebeğim Allah belanı kaldırmasın telefonu duvara attım kahkaha atarkene ahhhaja Allah canını almaya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Sağlık demissken bu popoya cubuk sokulan testin adı neydi hiç yaptıran oldumu nasıl duygu
3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Bugün benide aradı yarın gelde boyunu kilonu ölcelim dedi. Ciddiyim cıvık saçma sapan yazmayın.3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Şakaya gelmez alırsın eline bacağıbende bacağım şişti diye sağlık opcağına gittim kan verdim ortopediye git dedi GUT hastası çıktım allah cezasını versin 1 aydır yürüyemez oldum sağ bacak balon gib içiyor 2 duble viski içince he şuan hala içiyorum a ayrı mesele de kötü bu hastalık işleri