Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sağlık Ocağı Neden Arar

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,624
6,302
113
3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,624
6,302
113
Şimdi git öğren buraya neden yaziyon demeyin çalıştığım için gidemiyorum önemli birseyse izin alıp gidecem ondan sordum

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,157
1,560
113
kan lazımdır kanka kan alırlar kan grubun tutuyorsa belki başka birşey ghelmedi aklıma buda saçma aama bilemedim inşallah öyledir

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,624
6,302
113
kan lazımdır kanka kan alırlar kan grubun tutuyorsa belki başka birşey ghelmedi aklıma buda saçma aama bilemedim inşallah öyledir
Önemli bir hastalık mı buldular dicem daha hastaneler büyük hastalığı 3 4 teste sokunca zor buluyorlar sağlık ocağı nasıl bulacak diye düşündüm

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,624
6,302
113
Bide mesaj atmış aiai
Screenshot_20260129-020828_Messages.jpg

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
Çocuğun başkasının çocuğu ile karışmış olabilir ihmal etme git mutlaka

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,197
2,059
113
mafya peşine düşmüş hocam geçmiş olsun

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,469
26,494
113
3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Kan boy kilo tansiyon icin herkesten istiolar

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,676
8,149
113
Kan basıncı ölçümü için aramışlardır kendi nüfusuna kayıtlı 18 yaşından büyük bireyleri yılda en az bir kez kan basıncı ölçümü yapmak için davet ederler

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,770
3,241
113
Şeker tansiyon kontrolü falan yapıyorlar

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,327
6,118
113
kân tahlili isterler artık rutin herkesin yaptırılması isteniyor

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,624
6,302
113
Kan basıncı ölçümü için aramışlardır kendi nüfusuna kayıtlı 18 yaşından büyük bireyleri yılda en az bir kez kan basıncı ölçümü yapmak için davet ederler
İnşallah öyledir sabahtandir acaba onemli hastaligim mi var diye strese girdim

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,276
11,110
113
1.si yas kac
2.si yakinda bir saglik sorunu yaşadın mi veya kan testi verdin mi

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,624
6,302
113
1.si yas kac
2.si yakinda bir saglik sorunu yaşadın mi veya kan testi verdin mi
2 yıl önce askere giderken kan tahlili vermiştim bide motorla kaza yaptığımda hastaneye kan tahlili vermiştim