- 7,746
- 4,485
- 113
80 den sonra dep çevirecek maçı demedi demeyin
Dost bol şanslar dilerimGelirse 1 adım daha yaparım 1 2 kişiye ulaşırım lütfen dm atmayjn Ekli dosyayı görüntüle 932400
11 şut 68 topla oynama var bir deUlan 6 korner atmışsınız birisi yanlışlıkla içeri girmesi lazımdı, dakika 78
Yasal iddaadan bakıyordum orada sadece korner kart yazıyor11 şut 68 topla oynama var bir de
nesine den bakıyorum bende reis hatta maci izliyorumYasal iddaadan bakıyordum orada sadece korner kart yazıyor
Kral depe gol attırıp geliyorum beni unutmaGelirse 1 adım daha yaparım 1 2 kişiye ulaşırım lütfen dm atmayjn Ekli dosyayı görüntüle 932400
Kardeşim beni unutma diyen her kişiye para atarsam extra cepten veririz be bu kadar zorlamayın 2 kişi secicem işte niye baskı kuruyorsunuzKral depe gol attırıp geliyorum beni unutma
O arkadaş tüm rollların altına öyle yazıyor boşverKardeşim beni unutma diyen her kişiye para atarsam extra cepten veririz be bu kadar zorlamayın 2 kişi secicem işte niye baskı kuruyorsunuz
Atsinda nasıl atarsa atsinlardep penaltidan atacak diyorum var mi arttıran![]()
Lan 🤣yine geldi bak her yere aynı mesajKral depe gol attırıp geliyorum beni unutma
Kim atacak hangi dk atacak hangi köşeye vuracak detaylı verdep penaltidan atacak diyorum var mi arttıran![]()
Bol şans redGelirse 1 adım daha yaparım 1 2 kişiye ulaşırım lütfen dm atmayjn Ekli dosyayı görüntüle 932400
Dakika kaç bulamadım maçıAtsinda nasıl atarsa atsinlar
Gece ligleri biraz öyle ama geleceeek umut bozmak yokyatmaya başladılar