- 2,500
- 1,490
- 113
Haklısın atam, istediğin zaman gel kimin şansınaysa sorun yok.Ben takşp etmem daha ben gelirsem kşmse ekmek yiyemez bilirsin bu işin piirziyz
Haklısın atam, istediğin zaman gel kimin şansınaysa sorun yok.Ben takşp etmem daha ben gelirsem kşmse ekmek yiyemez bilirsin bu işin piirziyz
Yok yok saldıö size
BiliriizBen takşp etmem daha ben gelirsem kşmse ekmek yiyemez bilirsin bu işin piirziyz
zamanında az para dagitmamissin belli ki atamBen takşp etmem daha ben gelirsem kşmse ekmek yiyemez bilirsin bu işin piirziyz
oder mi bu siteGelirse 1 adım daha yaparım 1 2 kişiye ulaşırım lütfen dm atmayjn Ekli dosyayı görüntüle 932400
Malesefzamanında az para dagitmamissin belli ki atam![]()
Lazo mu3 5 adam yüzünden ne para atmaktan nede roll açmak istemiyorum inanki biri var hergun koparma peşinde cidden sıkıldım
X ve var 3 oranı vardı risk almadım gelsinde helezamanında az para dagitmamissin belli ki atam![]()
İfşa etmeyi sevmiyorum hocamLazo mu
Kanuni mi3 5 adam yüzünden ne para atmaktan nede roll açmak istemiyorum inanki biri var hergun koparma peşinde cidden sıkıldım
Metinden sonra tanıdığım en çok ortalık karıştıran adamsın puajajjLazo mu
x den hep korkuyorum ya 0.5 üst en temizi gibi geliyor banaX ve var 3 oranı vardı risk almadım gelsinde hele
Ne yapayım abi gecen para atmadım diye beni fırçaladı her yerdeMetinden sonra tanıdığım en çok ortalık karıştıran adamsın puajajj
bol şans dostGelirse 1 adım daha yaparım 1 2 kişiye ulaşırım lütfen dm atmayjn Ekli dosyayı görüntüle 932400
Bol şansGelirse 1 adım daha yaparım 1 2 kişiye ulaşırım lütfen dm atmayjn Ekli dosyayı görüntüle 932400
Kral bolşn beni unutmaGelirse 1 adım daha yaparım 1 2 kişiye ulaşırım lütfen dm atmayjn Ekli dosyayı görüntüle 932400
Sağol Hüsnü beyBol şans