- 24,255
- 14,959
- 113
Recife ye lan bi kırmızı daha nolcak olan oldu aq
4 gelir de 5i zorlar mı ondan sonra görecezKaldı 2 bakalım ne olacak
Bol şanslar reis 👍Beyler 5.5 ÜST Girdim 3.80 Orandan Ne Diyorsunuz Tahminleriniz Neler?
Yalnız oranlar iyiymiş enişte şurdan 3 maç yakalasan tamam zatenYa işte fantezi hep iy 1 ve var tarzı oynuyorum daha çok sabahtan oynamıştım bunu Ekli dosyayı görüntüle 883241
Bol şanslarYa işte fantezi hep iy 1 ve var tarzı oynuyorum daha çok sabahtan oynamıştım bunu Ekli dosyayı görüntüle 883241
Hiç gelmiyor sistem 2-3-4 bu 2 tane gelse 5k falan alırız en fazla 3 gelirse 100k işte zaten kafadan gitti ilk maçYalnız oranlar iyiymiş enişte şurdan 3 maç yakalasan tamam zaten
Yok ben genel olarak dedim enişte illa da bu kupon değilHiç gelmiyor sistem 2-3-4 bu 2 tane gelse 5k falan alırız en fazla 3 gelirse 100k işte zaten kafadan gitti ilk maç
Hadi İNSALLAH sorunsuz gelir kuponKaldı 1 gol
Ev dağıldı zaten ha 4 ha 5 atsın hemenSoğutmadan at 5i bitsin
1-1 +4 deneseymişiz buraya keşke gecen Flamengo evindeyken 1-1 + 4 denemiştimYok ben genel olarak dedim enişte illa da bu kupon değil
Durmuyo zaten atabildiği kadar atar 6 7 de atar durmazsaEv dağıldı zaten ha 4 ha 5 atsın hemen
Enişte mantıklı tercihler yapıyosun da işte bu şerefsizler bunun farkında maçlara müdahele olmasa her hafta 100k alırdın bu şekilde1-1 +4 deneseymişiz buraya keşke gecen Flamengo evindeyken 1-1 + 4 denemiştim
1-0 +4 bitmişti
Nerden bilcen ki abi ya çöp takım ev sahibi gidip gol atacağı tutuyor dedim ilk yarı dengede geçer 2. Yarı Flamengo şampiyonluk için asılır