Tüm Forum ailesi Tebrikler @Rekorist0x tbrikler reisBana değil konu sahibine tebrikler
Tüm Forum ailesi Tebrikler @Rekorist0x tbrikler reisBana değil konu sahibine tebrikler
Emeğine eline sağlık Tebrikler kupon sahibine kazancı daim olsun 👍 yeşil ışık dedik yeşil ışık yaktı güzel olduGoll beee golll wonn be
Tebrikler gözün aydın 👍 reis ufak miktarla kazançlarin dev olsun kazançlarla devam edersin umarım reis 👍 bı ricam olacak sendenArkadaşlar teşekkürler borçlar bitti bu kupon sayesinde artık ufak miktarlarda roll açmaya devam :]
Kesesine bereket sorun Yok kazandı ya adam bu yeterliBerduşun hayaller suya düştü
Halledelim dost sıkıntı değilKesesine bereket sorun Yok kazandı ya adam bu yeterli
Adamsın REİS 👍Halledelim dost sıkıntı değil
Adam ıyı dılekler dılemekten heba oldu sanaHalledelim dost sıkıntı değil
Adam ıyı dılekler dılemekten heba oldu sana
Sen böyle dersen senin ricacın çok olur. Hayatta bir sinyali öğrenemedim gittiHalledelim dost sıkıntı değil
Olsun dost öyle zaman geliyorki 1 paket sigara paramız olmuyorSen böyle dersen senin ricacın çok olur. Hayatta bir sinyali öğrenemedim gittihadi tekrar tebrikler
Tamam anladık kankaOranı 3.80den yakaladım çok iyi geldi
Yokluk görmüş adamin hali başka yokluk göstermesin ALLAH birdaha saqol 👍 reisOlsun dost öyle zaman geliyorki 1 paket sigara paramız olmuyor
Dost elbette, ben de 0 TL'yim şu an zaten veya sigaram yok. Yaptığın da güzel bir şey lafım yok. Sadece ben kişisel olarak bu şekliyle talep etmeye müsait bir insan değilim. Demek istediğim oydu.Olsun dost öyle zaman geliyorki 1 paket sigara paramız olmuyor