- 5,490
- 2,375
- 113
@sukes1982 wonlatmas
ya geldim krallll
ya geldim krallll
Tamam mod aynen muhatap olmamRica ediyorum olmasın dostum saygı çerçevesinde konuşun. Gerekirse bir birinizle dahi konuşmayın, ama Forumun huzurunu bozamazsınız.
Tamma uzatmayalım dost konu cozuldu sakasına yazdı yanlıs yerlere cekıldı sadece tanımadıgınızdan yanlıs anladınıx @İskorpit iYahu adam herkese güzellik yapmaya çalışıyor kendi zaten yazıyor vereceği kişileri isteyen takip eder isteyen etmez neyi tartısıyorsunuz anlamak mümkün değil
Aşağıyı tartsalar 500 kilo basar 500 kilo sen adamsın reiss 😄Rica ediyorum olmasın dostum saygı çerçevesinde konuşun. Gerekirse bir birinizle dahi konuşmayın, ama Forumun huzurunu bozamazsınız.
Adam daha nasipsin foruma umut oldu kaçgündür @sukes1982 kendi adıma teşekkür ediyorum reisYahu adam herkese güzellik yapmaya çalışıyor kendi zaten yazıyor vereceği kişileri isteyen takip eder isteyen etmez neyi tartısıyorsunuz anlamak mümkün değil
Dedım ya ben rahat gelır bu ara toparlandılar bıraz takım olarak20 sayı fark atıyor tebrikler reis
Aynen@Recebb ilk kupon Almanya chemitz maçına kaldı demi 700 küsür veren
wonlar onlarda abiAresteki almn basket macı baslıyo kupon bozdur 360 olmus yukselmıi![]()
Gelecek normalAresteki almn basket macı baslıyo kupon bozdur 360 olmus yukselmıi![]()
Bakalım abi takipteyizAresteki almn basket macı baslıyo kupon bozdur 360 olmus yukselmıi![]()
aman bozayım demeAresteki almn basket macı baslıyo kupon bozdur 360 olmus yukselmıi![]()
Ahahahahahhahhaaman bozayım deme![]()