- 42,718
- 12,609
- 113
💪Yok be ne bozması
💪Yok be ne bozması
bozmak yokk yola devammmmYok be ne bozması
Ahahahahahh bıtırdın sıtelerı baska sıtelere baslaAtlasta gunluk cekim limiti dolmus12 den sonra cekıcem onu o kalsın orda arese gectım suan
Valla tüm siteler de limiti bitirirsin maşallahAtlasta gunluk cekim limiti dolmus12 den sonra cekıcem onu o kalsın orda arese gectım suan
Site dayanmıyor reise maşallah maşallahAtlasta gunluk cekim limiti dolmus12 den sonra cekıcem onu o kalsın orda arese gectım suan
hepsi limitcu ya limit koymayın delikanlı yokAtlas Garanti limit koyar![]()
Jojo bana limit koymuştu 2 sene önce almam ben zaten oranın kodunusimdi bana kizlar bak biz alamayacaz nedrn paylastin diye
kralsin gelecek bu da..Buda sızın için basıldı beyler özelden mesaj atıcam kişilere kimse sskın yazmasın özelden kurallara uymk zorundayım
Ekli dosyayı görüntüle 114102
Bol şans reis getirelim hemenBuda sızın için basıldı beyler özelden mesaj atıcam kişilere kimse sskın yazmasın özelden kurallara uymk zorundayım
oyle bi wonlaticam kiii hayaliniz akliniz duracakBuda sızın için basıldı beyler özelden mesaj atıcam kişilere kimse sskın yazmasın özelden kurallara uymk zorundayım
TakipteyizBuda sızın için basıldı beyler özelden mesaj atıcam kişilere kimse sskın yazmasın özelden kurallara uymk zorundayım
Al al birak niye almiyon 25tl bastirmyacak drgilyaJojo bana limit koymuştu 2 sene önce almam ben zaten oranın kodunuholigan falan sandım ben