- 28,495
- 26,506
- 113
Toplamda 700 harcadık 1600 cektık gayet şık
8 gun oldu@sukes1982 bugün iyisin bol şanslar
Ahahahahhaha8 gun oldu![]()
Temız bayaToplamda 700 harcadık 1600 cektık gayet şık
🙏 ınsallahBöle seyler sölemeyi pek sewmem ama tüm borckar bitince kuş gibi oldum umarım herkes borc harcını bir an önce öder
Ne ara ızın cıktıda attılar beaÖdeme geldi![]()
En önemlisi o reis tez zamanda biz de kavuşuruz inşallah rahatlığa tekrar tebrikler nazar değmesin maşallahın var kaç gündürBöle seyler sölemeyi pek sewmem ama tüm borckar bitince kuş gibi oldum umarım herkes borc harcını bir an önce öder
🙏En önemlisi o reis tez zamanda biz de kavuşuruz inşallah rahatlığa tekrar tebrikler nazar değmesin maşallahın var kaç gündür
very fasttttÖdeme geldi![]()
@sukes1982 ama cidden uğurlu geliyoruz @RecebbTebrikler abi yine bi gün dağıtım yapıyorsun@sukes1982
@Elmoradon @Muslera07 @DogilitasElmaradon muslera akın receb dogilitaş payfix lütfen bunların dısında suan kımse yazmasın lütfen
KesınlıkleHergun ortalama 2 k alıp bıraktım dewam etsem durmasam hepsı gıderdı ınan sabırlı olucan tek unsur bu bence sabırlı diiliz oyuzden bu kayıplar
AYnen reis bu işin kilit noktası sabırHergun ortalama 2 k alıp bıraktım dewam etsem durmasam hepsı gıderdı ınan sabırlı olucan tek unsur bu bence sabırlı diiliz oyuzden bu kayıplar
Bizde de o yok sanırımAYnen reis bu işin kilit noktası sabır