- 42,718
- 12,609
- 113
Bızde o yokAYnen reis bu işin kilit noktası sabır
Bızde o yokAYnen reis bu işin kilit noktası sabır
AhahhahahaArkadaslar bundan sonra 25 papara atıcam alayınızda kesıntı oluyo payfıxde bu nedir canım dikkat payfix yaasak size
Maalesef Papara da da olacak o kesinti yakindaArkadaslar bundan sonra 25 papara atıcam alayınızda kesıntı oluyo payfıxde bu nedir canım dikkat payfix yaasak size
Bal ikramımız var üzerindeki butün hasetlerden bi anda arınıyosun kardesım aramıza katılben takip etsem yatar kuponların etmiyorum o yüzden bol şans
En azından pzpara ile minim 20 bişiler yapıosun küsüratıylada öyleMaalesef Papara da da olacak o kesinti yakinda![]()
20 hoca üstüme okusa kalkmaz üstümdeki haset reis devam et senBal ikramımız var üzerindeki butün hasetlerden bi anda arınıyosun kardesım aramıza katılokunmuş bal
Aynen o dogru. Payfix de 24,90 bi ise yaramiyorEn azından pzpara ile minim 20 bişiler yapıosun küsüratıylada öyle
Kesıntısı yuzde 5 payfıxınAynen o dogru. Payfix de 24,90 bi ise yaramiyor![]()
FenaKesıntısı yuzde 5 payfıxın
Benim ayda 4-5 gelen giden oldugu icin pek bilmiyorumKesıntısı yuzde 5 payfıxın
24 var hesapta ne bı yere atılabılıyo ne cekıebılıyor ne yapacagız recebım
Oyle kalacak24 var hesapta ne bı yere atılabılıyo ne cekıebılıyor ne yapacagız recebım![]()
Ya bize 😳Muslera 19.30 kaadr bekliorum dostum yoksa baskasına atıorum. Atıcam kısıde belli beklıyorum