- 36,785
- 29,051
- 113
Olm adam çekim bekliyor güncelleme var demiş siz uyuyun burdaPuahaha ne güldüm ama
Olm adam çekim bekliyor güncelleme var demiş siz uyuyun burdaPuahaha ne güldüm ama
Yok la işteyim çekimi bekliyorum @GameOfBet Destek kral şu çekimi onaylayın artıkNe uyuması laa
Kendi cekim beklemiyor dost esrefin çekimini bekliyorOlm adam çekim bekliyor güncelleme var demiş siz uyuyun burda
2 saatte bi çekimi gondermedilermi bide kripto rezillik vallaYok la işteyim çekimi bekliyorum @GameOfBet Destek kral şu çekimi onaylayın artık
Bu Hakan yeraltındaki merdan gibi hiç güven vermiyorKendi cekim beklemiyor dost esrefin çekimini bekliyor
Çok güzel yakalamışsın şansın açılmış devam
Sen de haydar ali misinBu Hakan yeraltındaki merdan gibi hiç güven vermiyor
Valla mucizeye tas atmissin dost 130 baremler denver 3 per bitiminde 20 fark öndeydi 30 sayısına girmek valla şaşırdım suan büyük şans kısmetin varmış demek ki
Bu aralar forumda kimse guven vermiyor zaten puahaBu Hakan yeraltındaki merdan gibi hiç güven vermiyor
Adam vuruyorerhan siz de buralarda dolanın🤣Valla mucizeye tas atmissin dost 130 baremler denver 3 per bitiminde 20 fark öndeydi 30 sayısına girmek valla şaşırdım suan büyük şans kısmetin varmış demek ki
Ben bu aralar efraim gibiyim aq hislerim hiç tutmuyor 🤣Sen de haydar ali misin
Gelmiş bu.
Denver ne yapmış öyleValla mucizeye tas atmissin dost 130 baremler denver 3 per bitiminde 20 fark öndeydi 30 sayısına girmek valla şaşırdım suan büyük şans kısmetin varmış demek ki
Aynen vallahiValla mucizeye tas atmissin dost 130 baremler denver 3 per bitiminde 20 fark öndeydi 30 sayısına girmek valla şaşırdım suan büyük şans kısmetin varmış demek ki
2 gündür foruma girmiyor bu saatte de girmez kanka boşa etiket atıyon@GameOfBet Destek kral şu çekime onay verin artık
Tebrikler güzel insan
Birkaç sayfa baktım Güncelleme var diyorlar ödenir@GameOfBet Destek kral şu çekime onay verin artık