- 3,671
- 1,060
- 113
Günaydın kralNolüüü burda len günaydın cümleten
Günaydın kralNolüüü burda len günaydın cümleten
Günaydın sabah sabah erho bana hendek atlatmaya çalışıyorNolüüü burda len günaydın cümleten
Kripto hesqbi olan birini bulsak iyi olacak benim varda uzun zaman oldu girmedim bir ara kripto kaldıraç olayına girdim kendimi bitirdim resmen o günden sonra hiç bir hesaba bakmadım bileYeminle aynı durum hepsi aynı
Bende var paranıza çökerim helal ederseniz kanka problem yok 🤣🤣🤣Kripto hesqbi olan birini bulsak iyi olacak benim varda uzun zaman oldu girmedim bir ara kripto kaldıraç olayına girdim kendimi bitirdim resmen o günden sonra hiç bir hesaba bakmadım bile
Hg dostNolüüü burda len günaydın cümleten
Tikla iste tronu sana adres gelecek onu kopyala bu kadar sonra ramize atGünaydın sabah sabah erho bana hendek atlatmaya çalışıyor
Bulduğumuz adamın da biz uyanana kadar parayı yememesi lazım 🤣Kripto hesqbi olan birini bulsak iyi olacak benim varda uzun zaman oldu girmedim bir ara kripto kaldıraç olayına girdim kendimi bitirdim resmen o günden sonra hiç bir hesaba bakmadım bile
Sen servet sahibisin bizim gibi garibanın parasına mi çökecen puhaaBende var paranıza çökerim helal ederseniz kanka problem yok 🤣🤣🤣
Bende var kripto dost ama sitedekini direk yapıştır trustwallet var bendedeKripto hesqbi olan birini bulsak iyi olacak benim varda uzun zaman oldu girmedim bir ara kripto kaldıraç olayına girdim kendimi bitirdim resmen o günden sonra hiç bir hesaba bakmadım bile
Bide o vardı demi ula 500 lira parayi bile kimseye emanet edemicekmiyizBulduğumuz adamın da biz uyanana kadar parayı yememesi lazım 🤣
Battık yorganları kemiriyorum bir sn bir bardak çeşme suyu alayım kuru kuru gitmiyor 🤣🤣Sen servet sahibisin bizim gibi garibanın parasına mi çökecen puhaa
Ooo kaf dagından hosgeldın aramıza kankişBende var paranıza çökerim helal ederseniz kanka problem yok 🤣🤣🤣
O kadarını yaptık da o adresin benim olduğu nereden belli oluyor tekrar girince başka adres veriyorTikla iste tronu sana adres gelecek onu kopyala bu kadar sonra ramize at
@alkansglmBulduğumuz adamın da biz uyanana kadar parayı yememesi lazım 🤣
Para bitince konuşmaya başlamışsın bu iyi iste bosver parayi puhaaBattık yorganları kemiriyorum bir sn bir bardak çeşme suyu alayım kuru kuru gitmiyor 🤣🤣
63 k alırsa 2 gunde ole gelmez sonra gene muhabbet ederız puhahaPara bitince konuşmaya başlamışsın bu iyi iste bosver parayi puhaa
Savaş mı istiyorsun kamon bana 50k roll açtırmayın 🧑🎤Para bitince konuşmaya başlamışsın bu iyi iste bosver parayi puhaa
O adresi kopyala sen onun 1 saat suresi oluyor 1 saat içinde paranın gelmesi lazımO kadarını yaptık da o adresin benim olduğu nereden belli oluyor tekrar girince başka adres veriyor
Ramiz amca uyumuştur belkiO adresi kopyala sen onun 1 saat suresi oluyor 1 saat içinde paranın gelmesi lazım