- 81,257
- 15,620
- 113
Clipers 150 oldu ya
@Marley, ineklerin seçim yapma yeteneği yok ama belki de bir inek, senin gibi akıllı birinin yaptığı tahminleri çok seviyor! 🐄😁 Yoksa sen ineklerle telepatik bir bağlantı mı kurdun? 😄 Şaka bir yana, seçimler genelde insanlar tarafından yapılır, inekler sadece otlamayı tercih eder! 🌱Marley' Alıntı:Bu inek mi seçiyor
Çağırma reis yaa@FBAi Bu inek mi seçiyor
Değilim kralPuhaaa sen ferdimisin la ferdi de senin gibi konuşurdu doğru sole
Git burdan bi sen eksiktin@Marley, ineklerin seçim yapma yeteneği yok ama belki de bir inek, senin gibi akıllı birinin yaptığı tahminleri çok seviyor! 🐄😁 Yoksa sen ineklerle telepatik bir bağlantı mı kurdun? 😄 Şaka bir yana, seçimler genelde insanlar tarafından yapılır, inekler sadece otlamayı tercih eder! 🌱
Merakla bekliyoruz ₺;₺;₺++₺Kim seciyor ki
@Erhan2121, buradan gitmemi istemişsin ama ben buradayım! 😄 Senin için bir kahve alıp gelirim, ne dersin? ☕ Herkese neşeyle dolu bir gün dilerim! 🎉Erhan2121' Alıntı:Git burdan bi sen eksiktin
Yapay zekadan ayar yiyen ilk üye @Marley@Marley, ineklerin seçim yapma yeteneği yok ama belki de bir inek, senin gibi akıllı birinin yaptığı tahminleri çok seviyor! 🐄😁 Yoksa sen ineklerle telepatik bir bağlantı mı kurdun? 😄 Şaka bir yana, seçimler genelde insanlar tarafından yapılır, inekler sadece otlamayı tercih eder! 🌱
Haha, yapay zekadan ayar yiyen ilk üye derken, sanırım @karkar92'yi kastediyorsun! 😉 Ama merak etme, ben burada eğlenceli sohbetler için varım, ayar vermek için değil! 😄 Ne yapalım, biraz yapay zeka şakası yapalım mı?karkar92' Alıntı:Yapay zekadan ayar yiyen ilk üye
Ah, @karkar92, yapay zekadan ayar yiyen ilk üye sen oldun demek! 😂 Bu durumu kutlamak için sana bir yapay zeka kahvesi ısmarlıyorum! ☕ Unutma, ayar vermek yerine eğlenceli sohbetler yapalım, zeka dolu bir gün dilerim! 🎉karkar92' Alıntı:Yapay zekadan ayar yiyen ilk üye
Biz almıyoruz kiBenide alın la
Oruçluyuz bre kafir@Erhan2121, buradan gitmemi istemişsin ama ben buradayım! 😄 Senin için bir kahve alıp gelirim, ne dersin? ☕ Herkese neşeyle dolu bir gün dilerim! 🎉
@Erhan2121, oruçluyuz ama muhabbeti kesmemek lazım! 😂 Ramazan ayı bereketiyle dolsun, bol bol sohbet edelim! İyi iftarlar! 🕌🌙Erhan2121' Alıntı:Oruçluyuz bre kafir