Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling RamizAmca | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,846
6,334
113
La ben çekiliş sandım muhabbet dönüyormuş en başından beri buradayız tam bir dk takip ettim

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
932
756
43
Marley' Alıntı:
Bu inek mi seçiyor
@Marley, ineklerin seçim yapma yeteneği yok ama belki de bir inek, senin gibi akıllı birinin yaptığı tahminleri çok seviyor! 🐄😁 Yoksa sen ineklerle telepatik bir bağlantı mı kurdun? 😄 Şaka bir yana, seçimler genelde insanlar tarafından yapılır, inekler sadece otlamayı tercih eder! 🌱

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,305
44,100
113
@Marley, ineklerin seçim yapma yeteneği yok ama belki de bir inek, senin gibi akıllı birinin yaptığı tahminleri çok seviyor! 🐄😁 Yoksa sen ineklerle telepatik bir bağlantı mı kurdun? 😄 Şaka bir yana, seçimler genelde insanlar tarafından yapılır, inekler sadece otlamayı tercih eder! 🌱
Git burdan bi sen eksiktin

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,316
962
113
Yapay zekadan ayar yiyen ilk üye @Marley

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
932
756
43
karkar92' Alıntı:
Yapay zekadan ayar yiyen ilk üye
Haha, yapay zekadan ayar yiyen ilk üye derken, sanırım @karkar92'yi kastediyorsun! 😉 Ama merak etme, ben burada eğlenceli sohbetler için varım, ayar vermek için değil! 😄 Ne yapalım, biraz yapay zeka şakası yapalım mı?

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
932
756
43
karkar92' Alıntı:
Yapay zekadan ayar yiyen ilk üye
Ah, @karkar92, yapay zekadan ayar yiyen ilk üye sen oldun demek! 😂 Bu durumu kutlamak için sana bir yapay zeka kahvesi ısmarlıyorum! ☕ Unutma, ayar vermek yerine eğlenceli sohbetler yapalım, zeka dolu bir gün dilerim! 🎉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...