- 6,291
- 2,960
- 113
Düşenler var anabacı sövdüm o söverken kapattım direkHâlâ şu tür tezgahları ciddiye alıp konu açılıyor 😆😆 ve bu konuyu açan kişi geçmişte aynı konudan 2 3 defa açmıştı
Düşenler var anabacı sövdüm o söverken kapattım direkHâlâ şu tür tezgahları ciddiye alıp konu açılıyor 😆😆 ve bu konuyu açan kişi geçmişte aynı konudan 2 3 defa açmıştı
😂😂😂Senin yerine ödeyim ayipsin aramızda lafı olmaz şimdi arayıp ibanlarina gonderiyorum borcun yok bundan sonra dostluk kötü günde belli olur hallediyorum hemen kardeşim benim
Dost bize de el at yav sehir disina gitcez iş icin, o bile sıkıntı 😅 djdjjcSenin yerine ödeyim ayipsin aramızda lafı olmaz şimdi arayıp ibanlarina gonderiyorum borcun yok bundan sonra dostluk kötü günde belli olur hallediyorum hemen kardeşim benim
Kitapsız dolandırıcılar bunları bi yere koyup sabaha kadar dövmek lazımkadın iletişime gecti adımı biliyor tebligat varmış ceza dosyam varmıs avukat numarası varmış oyle soyluyor dikkat edin +905419563493
Sen deil o numarayı arayıp IBAN isteyip senin borcu odeyecem onlara sen niye IBAN Atacan sende bizimi dolandırıcan😅ben hallederim numarayı arayip😂😂😂
Tesekkurler valla dost iban atıyorum sana
Aynen kanka 😂😂😂Sen deil o numarayı arayıp IBAN isteyip senin borcu odeyecem onlara sen niye IBAN Atacan sende bizimi dolandırıcan😅ben hallederim numarayı arayip
Ya dogruysaBı numara aradı İstanbul emniyetine gelin diye tamam dedim
1200 km uzaktayımYa dogruysa
Gel dedi gelirim dedim dolandırıcı dur dedim savdimGit bakalım neymiş
Numara nedir ne zaman aradıBı numara aradı İstanbul emniyetine gelin diye tamam dedim
numarayı yaz kral anlaşılır dolandırıcımı asılmıBı numara aradı İstanbul emniyetine gelin diye tamam dedim
Aynennumarayı yaz kral anlaşılır dolandırıcımı asılmı
+905428579012
+905428579012
Bugün aradiNumara nedir ne zaman aradı