Kesin dolandırıcı ne diyor inandırıcımı+905428579012
Kesin dolandırıcı ne diyor inandırıcımı+905428579012
Emniyet alan kodu ile arama yapar ev telefon gibi+905428579012
Bugün İstanbul emniyet ine gelin dedi tamam dedim kapattimKesin dolandırıcı ne diyor inandırıcımı
Almasınlar mı sonra evden kanka 😂😂😂 git bakalım tekrar arama yada ben arıcamNumarayı engelledim
Catısma cıkar kanka bende gelirim istersen yardıma silah var bir sorun olursaNumarayı engelledim
Eyvallah dost belliydi dolandırıcı olduguböyle birşey çıkıyor max istanbul egm arayıp öğren böyle birşey varmı diye için rahat eder kafan takıldıysa
Ekli dosyayı görüntüle 920986
Tekrar aramadım engelledimböyle birşey çıkıyor max istanbul egm arayıp öğren böyle birşey varmı diye için rahat eder kafan takıldıysa
Ekli dosyayı görüntüle 920986
direk karakola çağırmış orası şüphelendirdi dolndırıcı olsa uzlaşma cart curt para muhabbeti yapardı. yada ilk korkutup 2 aramada yapmayı planlıyorlardı genede sen net öğren bu işi mesai saatindeEyvallah dost belliydi dolandırıcı oldugu
Nasıl ogrenecemdirek karakola çağırmış orası şüphelendirdi dolndırıcı olsa uzlaşma cart curt para muhabbeti yapardı. yada ilk korkutup 2 aramada yapmayı planlıyorlardı genede sen net öğren bu işi mesai saatinde
Ozel numaradan ara ya ben arayıp kapatırım yanlış oldu diye soyleyip kapatırımNasıl ogrenecem
Yap dost bıOzel numaradan ara ya ben arayıp kapatırım yanlış oldu diye soyleyip kapatırım
Dolandırıcı olabilir whatsapda resmi yok son görülmesi bile yokYap dost bı
Bende Google de baktım Kıbrıs diyoDolandırıcı olabilir whatsapda resmi yok son görülmesi bile yok
Aradığım zaman ne söylerim kimsin diye söylerse bir fikir lazımYap dost bı
Birde ikametgah im Istanbul değil ki direk İstanbul emniyetine gelin diyince suphelendimBende Google de baktım Kıbrıs diyo
Telegramıda yok tokatçı yüksek ihtimal yem attılar 2 aramayı yapacaklar bi dahakineDolandırıcı olabilir whatsapda resmi yok son görülmesi bile yok
Boşver dost dolandırıcı dirAradığım zaman ne söylerim kimsin diye söylerse bir fikir lazım
Aynen aramami bekliyorlarTelegramıda yok tokatçı yüksek ihtimal yem attılar 2 aramayı yapacaklar bi dahakine