Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol PSG Osimhen'de Yeniden Devrede

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,876
88,804
113
1733474182974.png

Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen için Avrupa'nın devlerinin ilgisi devam ediyor.

Fransız ekibi PSG, Nijeryalı yıldızı ocak ayında kadrosuna katmak adına tekrar düğmeye bastı.
25 yaşındaki forvetin kiralık sözleşmesinde devre arasında geçerli çıkış maddesi bulunuyor ancak sarı-kırmızılılar,
oyuncunun "Sezon sonuna kadar kalacağım" sözüne güveniyor.

PSG'nin yanı sıra Chelsea, Arsenal ve Manchester United da scoutlarını Osimhen için RAMS Park'a göndermeye başladı.
Bonservisi İtalyan ekibi Napoli'de bulunan Osimhen'in serbest kalma maddesi 75 milyon euro olarak belirlenmişti.

Bu sezon Galatasaray'da 12 maçta forma giyen Osimhen, 9 gol ve 4 asiste imza attı.​

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,252
10,743
113
Galatasaray Çin 🇨🇳 den sponsor ‘u bile ayarladı.

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,625
3,266
113
Devre arasında kalması mucize olur. Avrupada transfer sezonu kapandığı için ve Türkiyede 1 hafta daha devam ettiği için kadro dışı bırakılacağına Galatasaray'a kiralanmıştı. Kalırsa da kendi adına büyük bir vizyonsuzluk olur

Özel oran falan açsalar keşke buna :)

Son düzenleme:

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,190
4,408
113
Devre arasında kalması mucize olur. Avrupada transfer sezonu kapandığı için ve Türkiyede 1 hafta daha devam ettiği için kadro dışı bırakılacağına Galatasaray'a kiralanmıştı. Kalırsa da kendi adına büyük bir vizyonsuzluk olur

Fb limisin bjk limi merak ettim

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,252
10,743
113

Galatasaray İnşallah bi UEFA kaldırırda
Görecez sizlerinde vizyonunu ..

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,625
3,266
113
Fb limisin bjk limi merak ettim
Fenerliyim ama holigan olarak bakmıyorum. Ben Morinhonun Fenere gelmesine bile anlam veremiyorum. Sen Morinhosun Fener ne alaka. Fenerle anlaştığı gün Avrupa basınında alay konusu olmuştu

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,625
3,266
113
Fenerbahçe kötü kulüp mü ?
Sen ben kafanı seveyim
İyi kulüpse Morinho Fenere gelince Avrupa basınında neden bu kadar alay konusu oluyor ki. Hakemlerin bile dövüldüğü saçma sapan bir ortam burası

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,252
10,743
113
Fenerliyim ama holigan olarak bakmıyorum. Ben Morinhonun Fenere gelmesine bile anlam veremiyorum. Sen Morinhosun Fener ne alaka. Fenerle anlaştığı gün Avrupa basınında alay konusu olmuştu
Şimdi seni eleştiricem sakın darılma.. sizin gibi minyatür kafalar yüzünden oyuncu gelmiyor Türkiye ‘ye
Dostum Fenerbahçe Galatasaray dediğin takımlar eski günlerine dönerse Avrupa deliye döner !
İyi forumlar

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,252
10,743
113
İyi kulüpse Morinho Fenere gelince Avrupa basınında neden bu kadar alay konusu oluyor ki. Hakemlerin bile dövüldüğü saçma sapan bir ortam burası
Avrupa’nın anasını avradını s..
Biz Türk’üz
Düşün işte bizle alay ediyor hristiyanlar..
Özüne dön dostum
İyi forumlar

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,625
3,266
113
Şimdi seni eleştiricem sakın darılma.. sizin gibi minyatür kafalar yüzünden oyuncu gelmiyor Türkiye ‘ye
Dostum Fenerbahçe Galatasaray dediğin takımlar eski günlerine dönerse Avrupa deliye döner !
İyi forumlar
Türkiyede herhangi bir vizyon yok. Orta ve uzun vadeli program yapmak falan yok. Sadece anlık yaşamak var. Altyapıların durumu zaten içler acısı. Harcanan paralar Avrupada genel manasıyla istenen başarıları getirmiyor. Takımların yaş ortalamaları çok yüksek. Antrenmanların zorluk seviyesi düşük. Ligimiz çok temposuz. Kulüpler sürekli menajerler tarafından kazıklanıyor. Kaotik bir ortam hakim. Burada top oynayan yabancı oyuncular, ayrıldıkları zaman alay ediyorlar bu ligle. Ayrıca da ucuz pazar

Morinho ve Osimheni tanısam siz kafayı mı yediniz derdim