- 3,713
- 2,885
- 113
Bana edepli cevap verecek insan lazımSana kaç lazım 🧐
Bana edepli cevap verecek insan lazımSana kaç lazım 🧐
EfendimBana edepli cevap verecek insan lazım
Mizah yapıyorum dost ..Bana edepli cevap verecek insan lazım
Dedi naber iyi dedi e dedi nedediEfendim
Dost senden ricam 10 IQ lük soru sorma 🎲Bana edepli cevap verecek insan lazım
Bro okanı yiyip Terimi getirecekler..Osimhen tabi ki kalsın isteriz ama kalmaz. Ha sevdi kulübü, taraftarı ve atmosferi ama bunlar sadece icardide tuttu. Her gelen kalacak diye bişey yok. Kalırsa da Avrupa'da o hayal ettiğimiz başarılar gelmiyor maalesef. Maçları izleyenler görmüştür osimhen bazen çıldırıyor barış yüzünden çünkü adama pasatmıyor. Ha çekersen şöyle adama pas atacak sağlam kanatlar o zaman hem kalır hem Avrupa'da başarı gelir yoksa bu şekilde imkansız
Terim gelse de aşağı yukarı aynı oyunu oynar takım kanka. Mesela Mourinho yerine İsmail Kartal olsa sence fener şuan aşağı yukarı aynı puanda ve yerde olmaz mıydı, belki daha fazla puan toplardi o yüzden iş çoğu zaman oyuncu grubunda bitiyorBro okanı yiyip Terimi getirecekler..
Unutma bu lafımı
Bro disiplin yok Galata’daTerim gelse de aşağı yukarı aynı oyunu oynar takım kanka. Mesela Mourinho yerine İsmail Kartal olsa sence fener şuan aşağı yukarı aynı puanda ve yerde olmaz mıydı, belki daha fazla puan toplardi o yüzden iş çoğu zaman oyuncu grubunda bitiyor
Ayrıca aziz yıldırım gelmediği sürece Türkiye’de kaos bitmeyecekTerim gelse de aşağı yukarı aynı oyunu oynar takım kanka. Mesela Mourinho yerine İsmail Kartal olsa sence fener şuan aşağı yukarı aynı puanda ve yerde olmaz mıydı, belki daha fazla puan toplardi o yüzden iş çoğu zaman oyuncu grubunda bitiyor
🧐Top 10 içinde olan bir topçu Galatasaray da uzun süre kalmaz birileri verir parayı alır bu kadar basit bu her takım için geçerli Rafa Silva da nasıl bize geldi şaşkınlık içindeyim performansı düşer yükselir o başka bir şey ama kalitesi orta da
Rafa iyi topçu asıl benfica böyle bir topçunun gitmesine nasıl izin verdiTop 10 içinde olan bir topçu Galatasaray da uzun süre kalmaz birileri verir parayı alır bu kadar basit bu her takım için geçerli Rafa Silva da nasıl bize geldi şaşkınlık içindeyim performansı düşer yükselir o başka bir şey ama kalitesi orta da
Napoli nasıl izin verdi ise öyleRafa iyi topçu asıl benfica böyle bir topçunun gitmesine nasıl izin verdi