- 30,352
- 11,227
- 113
Adamin bi cekimi gelsin rahat bırakın
Naneyi yedik o zaman @tefeci yi falan ekler şimdi listeyeListeyi adaleti ile nam yapmış @Metings1905 hocama devrettim
Uye cekılıs yapamsz yasakDağıtması da değilim İnşallah gelir benimde zamanında öyle çok kaldı para sitelerde umarım adam alır hakkaniyetli şekilde isim aldın 7 8 kişi çekiliş yapsın kimse çıkarsa kimse sorun çıkarmaz diye dusunuyorum
Himm bilmiyordum bı ara yaptılar sanki yaUye cekılıs yapamsz yasak
Bıde odullerle roll acıcaz sen bılıyorsun demı acmayı bılmıyorssn baskasına atalımHimm bilmiyordum bı ara yaptılar sanki ya
Kardeş sen buralarda yenisin belli bizde olay şudur burada biz dost kardeş paylaşırız ödülünü alan bol şans diler gider yamyam tayfa hiç olmadık olmayızdaDağıtması da değilim İnşallah gelir benimde zamanında öyle çok kaldı para sitelerde umarım adam alır hakkaniyetli şekilde isim aldın 7 8 kişi çekiliş yapsın kimse çıkarsa kimse sorun çıkarmaz diye dusunuyorum
Tamam kanka ben istemiyorum o 1 k kim ne yaparsa yapsın tamam için rahat etcekseKardeş sen buralarda yenisin belli bizde olay şudur burada biz dost kardeş paylaşırız ödülünü alan bol şans diler gider yamyam tayfa hiç olmadık olmayızda
BiliyorumBıde odullerle roll acıcaz sen bılıyorsun demı acmayı bılmıyorssn baskasına atalım
La söz verdiyse alırsın ödülünü neyini sorun ediyorsunuz bu kadarTamam kanka ben istemiyorum o 1 k kim ne yaparsa yapsın tamam için rahat etcekse
Bizde dağıttık odulu zorunlu yapmadık arakdasta zorunlu yapmadı isteyen açabilir dediBıde odullerle roll acıcaz sen bılıyorsun demı acmayı bılmıyorssn baskasına atalım
Ben çözüm sunuyorum adamlara ben istiyor musun gibi davraniyorlarLa söz verdiyse alırsın ödülünü neyini sorun ediyorsunuz bu kadar
Sırf sabah namazını kilmasinlar diye hep gavur oyunuLakers macı 6:30 mus yuh ya
İkasbetin rollü diyorsan onda dağıtım zorunluydu kankaBizde dağıttık odulu zorunlu yapmadık arakdasta zorunlu yapmadı isteyen açabilir dedi
Irvıng o yuzden lakersa gıtmıyo olabılırSırf sabah namazını kilmasinlar diye hep gavur oyunu
Bak yine olayı anlamadın benim dostlarım @Metings1905 @Malatyali44 @zeisy @Hasim5454 burada ödül felan hikaye gırgır şamata dostluk için buradayız fazla kaptırma dünya malına kendini 2 metrelik yer bizi bekliyor film sonundaTamam kanka ben istemiyorum o 1 k kim ne yaparsa yapsın tamam için rahat etcekse
AglıyorumBak yine olayı anlamadın benim dostlarım @Metings1905 @Malatyali44 @zeisy @Hasim5454 burada ödül felan hikaye gırgır şamata dostluk için buradayız fazla kaptırma dünya malına kendini 2 metrelik yer bizi bekliyor film sonunda
Bizde girgirindayiz dostt kendinizi kaptirmiyoruz İnşallah adam alır parasını diyoruzBak yine olayı anlamadın benim dostlarım @Metings1905 @Malatyali44 @zeisy @Hasim5454 burada ödül felan hikaye gırgır şamata dostluk için buradayız fazla kaptırma dünya malına kendini 2 metrelik yer bizi bekliyor film sonunda
Irmik helvası canım istedi dur bakayım açık çifköfteci varsa söyliyimIrvıng o yuzden lakersa gıtmıyo olabılır
Ne alaka lo canımızı cektırmeIrmik helvası canım istedi dur bakayım açık çifköfteci varsa söyliyim