- 7,680
- 3,344
- 113
Rol devam edecekmo
Bol şans broO iş bitti... Yetimler hakkı olanı geri aldı.. akşama bekliyorum hepinizi 😀
Umarım olurOlabilir
Sen böyle mi takip ettim reis rolü. Daha ne kazandık ondan haberin yok ama olmuyor böyle 🤣Dün en son kaybetmiştin 10 k zararla kapatmadin ins
Hoşgeldin dostBol şans bro
Yedek kasa 200 ü buldumuSen böyle mi takip ettim reis rolü. Daha ne kazandık ondan haberin yok ama olmuyor böyle 🤣
Son Anadolu Efes de gelseydi güzel olacaktiSen böyle mi takip ettim reis rolü. Daha ne kazandık ondan haberin yok ama olmuyor böyle 🤣
Yok öncekileri takip ettim ben belki dedim gece NBA oynadinSen böyle mi takip ettim reis rolü. Daha ne kazandık ondan haberin yok ama olmuyor böyle 🤣
He yav 1 sayı nedirSon Anadolu Efes de gelseydi güzel olacakti
Geçen gün gece sabah sacrementodan kayıp yaşasın yaSen böyle mi takip ettim reis rolü. Daha ne kazandık ondan haberin yok ama olmuyor böyle 🤣
Atamadım bari faul yap.onuda yapmadiHe yav 1 sayı nedir
He yav 2 de 0Atamadım bari faul yap.onuda yapmadi
Ne limiti buArkadaşlar betparibuya atayım dedim Denizbak 10.000 limit doldu atamıyom
Eşref acil tek maç rol kardeşim mesain başladı hadiSen böyle mi takip ettim reis rolü. Daha ne kazandık ondan haberin yok ama olmuyor böyle 🤣
Tamam reis Allah'a emanet Eşref abiden devam ederiz aksamYarına devam bol şans
Eşref te bozmuş kendini hani nerde bu kuponlarEşref acil tek maç rol kardeşim mesain başladı hadi
Yok la bu sabah maçları zarar yazar adam Zarar etmesinEşref acil tek maç rol kardeşim mesain başladı hadi
Zor vakit geçiriyorum oynamadan reis dur hele dur🤣🤣 kaç saat kumarsiz gecirirsem o kâr 🤣🤣Eşref acil tek maç rol kardeşim mesain başladı hadi