Adamı rahat bırakın parası var mı yok muEşref acil tek maç rol kardeşim mesain başladı hadi
Adamı rahat bırakın parası var mı yok muEşref acil tek maç rol kardeşim mesain başladı hadi
Sigarasizlik gibi bişeyZor vakit geçiriyorum oynamadan reis dur hele dur🤣🤣 kaç saat kumarsiz gecirirsem o kâr 🤣🤣
He oynama zarar yazar sabah agziZor vakit geçiriyorum oynamadan reis dur hele dur🤣🤣 kaç saat kumarsiz gecirirsem o kâr 🤣🤣
AybAdamı rahat bırakın parası var mı yok mu![]()
AynSigarasizlik gibi bişey
Reis gecenin kasası duruyor 34k da. Ben boşluk vermek istiyorum en azından 12-18 saat oynamamak istiyorum 🤣🤣 ama tutamıyorum kendimi buralarda falan vakit gecirmeye çalışıyorumAdamı rahat bırakın parası var mı yok mu![]()
Daha iyiReis gecenin kasası duruyor 34k da. Ben boşluk vermek istiyorum en azından 12-18 saat oynamamak istiyorum 🤣🤣 ama tutamıyorum kendimi buralarda falan vakit gecirmeye çalışıyorum
Demo slot oyna vakit geçer ben oyle yapiyorumReis gecenin kasası duruyor 34k da. Ben boşluk vermek istiyorum en azından 12-18 saat oynamamak istiyorum 🤣🤣 ama tutamıyorum kendimi buralarda falan vakit gecirmeye çalışıyorum
Hadi bir tek adim atalım 8 saat yeterReis gecenin kasası duruyor 34k da. Ben boşluk vermek istiyorum en azından 12-18 saat oynamamak istiyorum 🤣🤣 ama tutamıyorum kendimi buralarda falan vakit gecirmeye çalışıyorum
Adam oynamasa bile zorla aynatacagizHadi bir tek adim atalım 8 saat yeter![]()
La reis adam yok diyor sen zorluyon sen kayip olursa senmi vericin parayiHadi bir tek adim atalım 8 saat yeter![]()
İlaç vaktiHadi bir tek adim atalım 8 saat yeter![]()
Vallahi billahi iyice bozuttu mesaiye geç kalmdıEşref te bozmuş kendini hani nerde bu kuponlar
Fabrikadir burasiVallahi billahi iyice bozuttu mesaiye geç kalmdı
Yapma eşref açızZor vakit geçiriyorum oynamadan reis dur hele dur🤣🤣 kaç saat kumarsiz gecirirsem o kâr 🤣🤣
La reis adam yok diyor sen zorluyon sen kayip olursa senmi vericin parayi
Arkadaslar aradaki muhabbeti bilmeden atlamayınAdam oynamasa bile zorla aynatacagiz![]()
Atmam kardeşim varmı başka sorunValla zorla oynaticin kayıp olursa atarmisiniz
Oynayacağız dedim çoğul konuştum şakasina söyledim üzerine alınma dostArkadaslar aradaki muhabbeti bilmeden atlamayın![]()