Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede oneheart | Kombin 2'li

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
0.00

oneheart

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,409
1,369
113
Sırf şans kırılsın diye bugün bu kupona attım canlıdan hem kasa yapsın diye sağanak yağmur başladı şansa tek kale oynadı atamadı :)
Nasip işte abi gelmeyecekse gelmiyor buluyorsun deniyorum dediğin gibi o da gelmedi hiç 2-1 skor atıyorum mesela 20-25 oran 1-1 bitiyor ilk yarıya Ekli dosyayı görüntüle 887771
Eniste seninle dalga geçmişler

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,169
28,199
113
Sırf şans kırılsın diye bugün bu kupona attım canlıdan hem kasa yapsın diye sağanak yağmur başladı şansa tek kale oynadı atamadı :)
Nasip işte abi gelmeyecekse gelmiyor buluyorsun deniyorum dediğin gibi o da gelmedi hiç 2-1 skor atıyorum mesela 20-25 oran 1-1 bitiyor ilk yarıya Ekli dosyayı görüntüle 887771
Enişte onu bunu bırak metin nerde

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,886
6,460
113

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,879
96,550
113
Enişte senin kuponlar daha iki tane maç bir araya gelmiyor o zaman mantıken tekli dewamke 🤣🤣🤣
Gelirse sağlam para işte tarihi daraltamadım daha kupon atacaktım 75 oran gelmişti sistem 2-3 dedik yanına bir tane daha geleydi 20 misliydi 30-40k alacaktık
Hikaye işte be bi bok geldiği yok hep bağış siz düz oynayın direkt çöp oluyor para

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
Gelirse sağlam para işte tarihi daraltamadım daha kupon atacaktım 75 oran gelmişti sistem 2-3 dedik yanına bir tane daha geleydi 20 misliydi 30-40k alacaktık
Hikaye işte be bi bok geldiği yok hep bağış siz düz oynayın direkt çöp oluyor para
Enişte senin gibi bende bir aralar 50 100 TL vuruyordu. Tee kaç sene oldu korona zamanında arasam bulamam şimdi kafayı yedim 5 maç yapıyorum tek golle yanıyor direkten dönüyor ofsayt oluyor du felan da filan bıraktım futbolu tüpçü az paramızı yemedi korona zamanında 🤣