- 23,672
- 16,729
- 113
Kanka sozum sana degil ama en cok beraber takildiniz he 😂Shooter34 gotun tekiydi
Kanka sozum sana degil ama en cok beraber takildiniz he 😂Shooter34 gotun tekiydi
Ben dm den istemem enişte burda dostlar varkenÖzelden yazsaydın şimdi sana ban atar senin parayı biz boğarız
Onu aq gunaha soktu bizi yine11 k götürdü toplam
@Enişte tüpçü deki kuponlar nasıl yüksek oranlara atiyorsun bazen hiç umut olmuyor muÖzelden yazsaydın şimdi sana ban atar senin parayı biz boğarız
11k lık adammış demekki11 k götürdü toplam
11 k paramı yürüttü , ama mermilediler taksideyken beni aradı ulaştı helallik istedi isim vermeden, ona nefes alması bile fazlaShooter34 gotun tekiydi
Bol sans heracles maci 4.5 gir unutma 😂😂Dostlar @oneheart teşekkürler 1 k sponsor oldu
Joker freebet alacam kazanırsam 5 kişi 1 k dağıtırız
Bilgilerinize
Ben olacam sana , relaxing beybi
Harbi konuştun mu11 k paramı yürüttü , ama mermilediler taksideyken beni aradı ulaştı helallik istedi isim vermeden, ona nefes alması bile fazla
15 kişinin parasını aldı gitti dağıtm olacaktı ama allahtan kazanmıştım dağıttım herkese11k lık adammış demekki
Adam kelimesi cok 😂😂11k lık adammış demekki
Benim ödülü de aradan çıkarırsın artık knk 😒 😒Dostlar @oneheart teşekkürler 1 k sponsor oldu
Joker freebet alacam kazanırsam 5 kişi 1 k dağıtırız
Bilgilerinize
Para çalmanın helalliği olmaz ha aç kalırsın gider bi yerden bişey çalarsın o farklı gelip dolandırıp veya dolaylı yoldan çalıyorsan o farklı11 k paramı yürüttü , ama mermilediler taksideyken beni aradı ulaştı helallik istedi isim vermeden, ona nefes alması bile fazla
Kendi aradı ulaştı aracılarlaHarbi konuştun mu
Ulan ne adamlar varmış desene rezillik yauw15 kişinin parasını aldı gitti dağıtm olacaktı ama allahtan kazanmıştım dağıttım herkese
Koy ek yerine gitsin ben fakirleşmedim o zengin oldumu bilmemPara çalmanın helalliği olmaz ha aç kalırsın gider bi yerden bişey çalarsın o farklı gelip dolandırıp veya dolaylı yoldan çalıyorsan o farklı
Ben senin yerine soverm 😂😂 onun awqqForuma uygun kelime yazmak yasak 😀 ondan o adam yazılan kısım manidar
Ben hariç tabi 😔15 kişinin parasını aldı gitti dağıtm olacaktı ama allahtan kazanmıştım dağıttım herkese
Sen atmışsın zaten parayı adam çalmış dağıtmasanda kim ne derdi orda sana senlik bişey olmamışta15 kişinin parasını aldı gitti dağıtm olacaktı ama allahtan kazanmıştım dağıttım herkese
Ibne ben para istemediğim halde atiodu benim o ara hastane işleri vardı sonra sende hiç oynayıp kazanmıyor musun hiç sesin çıkmıyor dedi saçma sapan şeyler yazmış siktiri bastim buna daha da muhatap olmadım ben burda açtığım her konu da kayıp olsa bile dağıtım yapiodm ama karşılık beklemiodm kimseden kankaKanka sozum sana degil ama en cok beraber takildiniz he 😂