Maraba ben geldım bolsansCuiaba toplam Gol 1,5 üst
Bol şans enişteCuiaba toplam Gol 1,5 üst
para yok enıste ParaHelal olsun enişte sikibaba ya da bı 500 bas sende para çok
Erkan ateslesin paralı memur adam ayda 2 takım elbisesi varpara yok enıste Para
Eko Sesi Solugu cıkmıyor Balıklar Onu perisan EttiErkan ateslesin paralı memur adam ayda 2 takım elbisesi var
Halden çıktığı yok enişte sabah aksam halde balık sevdasinaEko Sesi Solugu cıkmıyor Balıklar Onu perisan Etti
Burdayım kanki yok la ne balığı oruç tutuyom kumar oynamiyom bugün öyle bi gireyim makara yapayım dedim öğlen 4 e kadar uyudum uyku tutmadıEko Sesi Solugu cıkmıyor Balıklar Onu perisan Etti
ALLAH kabul Etsin Dost Orucu uykuya tutturmussun Çift sevap mı yaazılıyor dost soylede bizde oyle yapalımBurdayım kanki yok la ne balığı oruç tutuyom kumar oynamiyom bugün öyle bi gireyim makara yapayım dedim öğlen 4 e kadar uyudum uyku tutmadı
Mahallede balık sevdasına batan çok oldu dost biz gotu zor kurtardıkHalden çıktığı yok enişte sabah aksam halde balık sevdasina
Cumartesi sineması oldu mu boyle umut hafta içi sineması farklıALLAH kabul Etsin Dost Orucu uykuya tutturmussun Çift sevap mı yaazılıyor dost soylede bizde oyle yapalım
Mahallede xmas eko diyolarmis dost doğrumuMahallede balık sevdasına batan çok oldu dost biz gotu zor kurtardık
Helal Dost Hep sinemalardasın Yeşilcam Cılgın Ekosu diyorlarmıs Enişte soylediCumartesi sineması oldu mu boyle umut hafta içi sineması farklı
Aynen kanki balıkçı eko dog house Erkan don mon kalmadı millette bit pazarı bizim buraya kurulcakmis millet don satışına baslicakmis ihtiyaç var mı kanki PTT kargo ile anında gönderim yaparımMahallede xmas eko diyolarmis dost doğrumu
Helal kanki yok biz alıştık donsuz gezmeye enişte Bursa ipeklisi gonderdi onu da paraladik don dayanmiyo bizeAynen kanki balıkçı eko dog house Erkan don mon kalmadı millette bit pazarı bizim buraya kurulcakmis millet don satışına baslicakmis ihtiyaç var mı kanki PTT kargo ile anında gönderim yaparım