- 2,272
- 2,434
- 113
Sinema yapmasak işimiz bitik dost bu arada gözümden kaçmadı 500 sineması hızlı herhaldeHelal Dost Hep sinemalardasın Yeşilcam Cılgın Ekosu diyorlarmıs Enişte soyledi
Sinema yapmasak işimiz bitik dost bu arada gözümden kaçmadı 500 sineması hızlı herhaldeHelal Dost Hep sinemalardasın Yeşilcam Cılgın Ekosu diyorlarmıs Enişte soyledi
Helal dost alismadik gotte don durmazmisHelal kanki yok biz alıştık donsuz gezmeye enişte Bursa ipeklisi gonderdi onu da paraladik don dayanmiyo bize
bol şansCuiaba toplam Gol 1,5 üst
50 tl olum ooo Bakma Seklımıs olsun diee 500 yazıyoz istersen yeni acayım 5 k yapayımSinema yapmasak işimiz bitik dost bu arada gözümden kaçmadı 500 sineması hızlı herhalde
kilitCuiaba toplam Gol 1,5 üst
Helal dost formunu koruyon sinemaları unutmamissinSinema yapmasak işimiz bitik dost bu arada gözümden kaçmadı 500 sineması hızlı herhalde
Helal dost hala sahtekarlik devam ediyo herhalde o namussuz Maho saldı zehiri foruma50 tl olum ooo Bakma Seklımıs olsun diee 500 yazıyoz istersen yeni acayım 5 k yapayım
Geçen sene aklıma geldi ulen be ne makara tukara yapardıkHelal dost formunu koruyon sinemaları unutmamissin
Maho yaptı şeklini dost geçen atesledi yine 150 duruyo duruyo kiziyo konusmuyo sonra payfix alayım dost sinemasıHelal dost hala sahtekarlik devam ediyo herhalde o namussuz Maho saldı zehiri foruma
Forumda mi hala o harbi büyük sinemacıMaho yaptı şeklini dost geçen atesledi yine 150 duruyo duruyo kiziyo konusmuyo sonra payfix alayım dost sineması
Ozlemistir seni mahobeyin telif hakkını aliyoz dost 6 ayda birForumda mi hala o harbi büyük sinemacı
Bana ateslicekti hala ateslicek sahtekar ne onu niki dost yetisemiyoz nikineOzlemistir seni mahobeyin telif hakkını aliyoz dost 6 ayda bir
Ben yakaliyom onu hep kiziyo bana dostBana ateslicekti hala ateslicek sahtekar ne onu niki dost yetisemiyoz nikine
Ekmeğiyle oynuyon kanki normaldirBen yakaliyom onu hep kiziyo bana dost
Erhan huso vardi hatırlıyon demi Hatay'dan o gözüküyor mu forumda bişey olmamıştır İns. OnaBen yakaliyom onu hep kiziyo bana dost
Helal dost başladın mı ise hayırlısı olsunBen yatar Beyler Yarın ıs var Biz zengin adamlar gibi Sabah 5 kadar oturamayz
Emekli olacak yakindaHelal dost başladın mı ise hayırlısı olsun