- 87,903
- 96,594
- 113
2.80 di atari oynamadık hay anasını sktm ya ekledim hemde sezgin 100 attı dur dedim bekleyim biraz gitti dk 1 de attı
Yok beee abrtma awDost sen safsan biz amipiz aw
Vay aw kazandığını ne zaman gorcek bu gozler2.80 di atari oynamadık hay anasını sktm ya ekledim hemde sezgin 100 attı dur dedim bekleyim biraz gitti dk 1 de attı
Bıraktım@Pikaçuu Cekım geldimi Roll acarsın Fix bırak
Bu ne hız recocumBıraktım
Bu sinirle 20yi 1000 yapıp etkinliği kapatırsın enişte2.80 di atari oynamadık hay anasını sktm ya ekledim hemde sezgin 100 attı dur dedim bekleyim biraz gitti dk 1 de attı
😂Bu ne hız recocum
Yav o siteye üye olması bela saldım ben onu ugrasmamBu sinirle 20yi 1000 yapıp etkinliği kapatırsın enişte
Enisteyle bu aralar şanssız donemimizdeyiz Mart ayı geçsin tmmdir bizim işBu sinirle 20yi 1000 yapıp etkinliği kapatırsın enişte
Olum kazaniyoz da ben kolay kolay para çekmem tuvalette 5 bin yiyoz biz sicarkeb sadeceVay aw kazandığını ne zaman gorcek bu gozler
Galiba isim değiştirmiş bende üye olan dedim tüm bilgilere daha önce kullanılmış diyoYav o siteye üye olması bela saldım ben onu ugrasmam
Aç gözlü değiliz sadece fazla para lazımOlum kazaniyoz da ben kolay kolay para çekmem tuvalette 5 bin yiyoz biz sicarkeb sadece
Ugrasmam ben 20 yi bin yapmak için skor atilir sadeceGaliba isim değiştirmiş bende üye olan dedim tüm bilgilere daha önce kullanılmış diyo
Skor bile kurtarmazUgrasmam ben 20 yi bin yapmak için skor atilir sadece
Benım tutan kupon yok aw 15-20 gün belki daha uzun süre oynamadık yarım maas aldık oda dibi gördü aw iki kuruş para geçmesın hemen yatırıyoruz yarrağı yemişiz haberımız yok sonu nolcak merak edıyorum erhanla konuşuyorduk dedım soğuyorum oynamaya oynamaya. Oda dedı para gecsın eline gorurum ben seni. Dostumuz yanılmadı yıneEnisteyle bu aralar şanssız donemimizdeyiz Mart ayı geçsin tmmdir bizim iş
2-2 oynanir cecoya Leipzig iy 1-2 2-2 oyna dedik Leipzig te be kardeşim insanda şeref olur biraz 6 tane yediSkor bile kurtarmaz
Erhan tecrübeli dost bu forumun kahiniBenım tutan kupon yok aw 15-20 gün belki daha uzun süre oynamadık yarım maas aldık oda dibi gördü aw iki kuruş para geçmesın hemen yatırıyoruz yarrağı yemişiz haberımız yok sonu nolcak merak edıyorum erhanla konuşuyorduk dedım soğuyorum oynamaya oynamaya. Oda dedı para gecsın eline gorurum ben seni. Dostumuz yanılmadı yıne