- 30,621
- 9,651
- 113
Tebrikler kazancın daim olsun dost
Sığmıyor aw resim 400 muydu neydiNe kazandıgını goremedık Canım O rayı kırpmıssın Tekrar cek
4 k dır Dost ooo 400 spin atıyon senSığmıyor aw resim 400 muydu neydi
Sığmaz gülüm benimde sığmıyor enişte sağolsun Bursa ipeklisi gönderiyo XXL öyle isitiyoruz tsklariSığmıyor aw resim 400 muydu neydi
Heee yok umut alınmaz 😂😂Mısır tarlası muhabbeti mi dost enişte bilmez onu alınır şimdi
Umut kadar alingani yok bu forumda dostHeee yok umut alınmaz 😂😂
Bursa ipeklısını enıste giyemiyor Laylon Donla geziyoz Yazın problem kısın Problem EnişteSığmaz gülüm benimde sığmıyor enişte sağolsun Bursa ipeklisi gönderiyo XXL öyle isitiyoruz tsklari
Dağıtım var mı dostLa nerden kaldıysa telde şöyle bor kpon yapmıştım sen 2015 te anılarım depreşti 3 liraya güzel kazanmisiz 🙂Ekli dosyayı görüntüle 315882
2015 e donebilirsek dagitalim distincimDağıtım var mı dost
Zaman makinasini bul dagitalim dostDağıtım var mı dost
Alıştı dostumuz 😂😂Umut kadar alingani yok bu forumda dost
O gün o kupon gelmese şimdi giyecek donun olurdu gülüm tüpçü büyük tezgaha getirmiş seni20015 TE tpster aw şunlara bak yaw Ekli dosyayı görüntüle 315886
123 diyede Yazmıs Heyecandan BEyaz gülüm20015 TE tpster aw şunlara bak yaw Ekli dosyayı görüntüle 315886
Askerden yeni gelmiştim azgın zamnlarimizdi123 diyede Yazmıs Heyecandan BEyaz gülüm![]()
Girona tenekesi son dakka yemişti galiba hafızamda iyi aw ya123 diyede Yazmıs Heyecandan BEyaz gülüm![]()
Çek kriptodanAz önce sık sık para yolladigim bir arkadaştan borç istedim NBA için forumdan değil kuran kitap yok dedi bir ara onun vbetinden oynardim açtım baktım 13 k çekmiş 3 k da bakiyesi var vay aw dedim biz ne salagiz
Hakkat ha bu ilegal islerinede beni orda tanidigim lavuk Okan baslattiO gün o kupon gelmese şimdi giyecek donun olurdu gülüm tüpçü büyük tezgaha getirmiş seni