Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti NonStopp / Tekli

Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0.00

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Barcelona'nın oranı 1.49 fan 1.16 oldu olmaz öyle siteler 1.03 yapın çakallar 😁

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,749
6,575
113
Pazar günü denizli samsun ilk yari 7 korner kac sonu 12 korner bunlar uganda ligimi :D

mb7307

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
4
3
kardeşim sövmeniz için yazmadım anlayın bu lige korner oynamayın diye yazdım. korner bahsi kanattan atak yapan takımların maclarına oynanır. hiç bilmiyorsan mackolikten acılan ortalara bak 10 orta anca açmışlardır bunların da 6 sı kenara inmeden mal gibi şişirilen ortalar bunu da ya kaleci alır yada defans uzaklaştırır. bilgi veriyorum küfür edin diye yazmıyorum. sportoto ligi korner oynanacak en son yerdir.

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Verdigin kuponda real iade gelse toplami 1.49 ediyo tayfunum bu kadar riskli kupon verme :D
Yav abi 1.49 1.62 1.24 diye şey ettim ben 😁 Barcelona çıkarılır kupondan arsrnal maçı her iki yarı gol desek 😁
Yada en temizi Real Madrid 2.5 üst
Leipzig 2.5 üst olur 4.00+ oran eder 😊

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
kardeşim sövmeniz için yazmadım anlayın bu lige korner oynamayın diye yazdım. korner bahsi kanattan atak yapan takımların maclarına oynanır. hiç bilmiyorsan mackolikten acılan ortalara bak 10 orta anca açmışlardır bunların da 6 sı kenara inmeden mal gibi şişirilen ortalar bunu da ya kaleci alır yada defans uzaklaştırır. bilgi veriyorum küfür edin diye yazmıyorum. sportoto ligi korner oynanacak en son yerdir.
Üslubun yanlış yoksa kimse birşey demez

mb7307

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
4
3
Pazar günü denizli samsun ilk yari 7 korner kac sonu 12 korner bunlar uganda ligimi :D
bandırma erzurum macı korner sayısı 3
erzurum manisa macı korner sayısı 4
erzurum rize korner sayısı 7
eyüp erzurum korner sayısı 8
erzurumun son 4 macının toplam korner sayısı. abi hiç bakmadan mı iddaa oynuyorsunuz harbi ilginçsiniz.

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,283
9,692
113
İlk yazdigin yazma biçimine fena sovdum halada sovuyorum uzaklaş burdan