- 66,361
- 32,232
- 113
Vallahi söverimbu lige korner oynayan futboldan anlamıyordur. bu ligin iy 5 korner olan macı yok nerdeyse birde ms 10 korner olan macı yok. biraz analiz edin oynamadan reis.
Vallahi söverimbu lige korner oynayan futboldan anlamıyordur. bu ligin iy 5 korner olan macı yok nerdeyse birde ms 10 korner olan macı yok. biraz analiz edin oynamadan reis.
Parama ortakmisin aw sananebu lige korner oynayan futboldan anlamıyordur. bu ligin iy 5 korner olan macı yok nerdeyse birde ms 10 korner olan macı yok. biraz analiz edin oynamadan reis.
Sk kafalimi bitiyor dost 😂Futboldan anlamıyormuşsun dost
Dostu dinle basketbola dön dostSk kafalimi bitiyor dost 😂
Verdigin kuponda real iade gelse toplami 1.49 ediyo tayfunum bu kadar riskli kupon vermeBarcelona'nın oranı 1.49 fan 1.16 oldu olmaz öyle siteler 1.03 yapın çakallar 😁
Avus kupalar ve İngilizlerden aldık bizim lige yediriyoruz dost 😂Dostu dinle basketbola dön dost
Bugun daha baslayamadık Arsenal macına kadar oynamam buyuk ihtimal
Hep bunlar Japon askeri 😁Sk kafalimi bitiyor dost 😂
Kim bilir kimin yan çarı aw 😂Hep bunlar Japon askeri 😁
Yav abi 1.49 1.62 1.24 diye şey ettim ben 😁 Barcelona çıkarılır kupondan arsrnal maçı her iki yarı gol desek 😁Verdigin kuponda real iade gelse toplami 1.49 ediyo tayfunum bu kadar riskli kupon verme![]()
Topis ya 😂Pazar günü denizli samsun ilk yari 7 korner kac sonu 12 korner bunlar uganda ligimi![]()
Bol şanslar abiBiraz da İsveç bebeleri denedim bakalım onlar napacak
Üslubun yanlış yoksa kimse birşey demezkardeşim sövmeniz için yazmadım anlayın bu lige korner oynamayın diye yazdım. korner bahsi kanattan atak yapan takımların maclarına oynanır. hiç bilmiyorsan mackolikten acılan ortalara bak 10 orta anca açmışlardır bunların da 6 sı kenara inmeden mal gibi şişirilen ortalar bunu da ya kaleci alır yada defans uzaklaştırır. bilgi veriyorum küfür edin diye yazmıyorum. sportoto ligi korner oynanacak en son yerdir.
bandırma erzurum macı korner sayısı 3Pazar günü denizli samsun ilk yari 7 korner kac sonu 12 korner bunlar uganda ligimi![]()
İlk yazdigin yazma biçimine fena sovdum halada sovuyorum uzaklaş burdankardeşim sövmeniz için yazmadım anlayın bu lige korner oynamayın diye yazdım. korner bahsi kanattan atak yapan takımların maclarına oynanır. hiç bilmiyorsan mackolikten acılan ortalara bak 10 orta anca açmışlardır bunların da 6 sı kenara inmeden mal gibi şişirilen ortalar bunu da ya kaleci alır yada defans uzaklaştırır. bilgi veriyorum küfür edin diye yazmıyorum. sportoto ligi korner oynanacak en son yerdir.
haklısın belki ama bende kızıyorum böyle şeyler görünce o yüzden biraz üst perdeden konuşur gibi oluyor kusura bakmayınÜslubun yanlış yoksa kimse birşey demez