- 9,283
- 9,692
- 113
sakaryaspor ıy 4.5 ust genel
Korneride ekleseydin yanına simdi tayfun gelip gol saymasınsakaryaspor ıy 4.5 ust genel
Bol şanslar abisakaryaspor ıy 4.5 ust genel
Geldim abi iyi insan lafın üstüne gelirmiş 😁Korneride ekleseydin yanına simdi tayfun gelip gol saymasın![]()
Bende diyorum 5 gol 2.lig Allah Allah 😁Korneride ekleseydin yanına simdi tayfun gelip gol saymasın![]()
Birde ilk yarı gorunce one la diye bi sasirdimBende diyorum 5 gol 2.lig Allah Allah 😁
Aynı bende valla bakalım dk 10 korner yok olur umarım top Erzurum da hep TRT sporu açtım hemenBirde ilk yarı gorunce one la diye bi sasirdim![]()
Eyubun stadinda oynuyolar sakarya tek kale gomulmus erzurum defansaAynı bende valla bakalım dk 10 korner yok olur umarım top Erzurum da hep TRT sporu açtım hemen
Beyazlılar yükleniyor Erzurum değil mi onlarEyubun stadinda oynuyolar sakarya tek kale gomulmus erzurum defansa
Yok onlar samsunEyubun stadinda oynuyolar sakarya tek kale gomulmus erzurum defansa
Adamlar orta sahayı gecemiyo nasil yenicekErzurum yener 5 dklik annalizime göre
Aksın gelsin abimsakaryaspor ıy 4.5 ust genel
Sakarya yener abi de korner sıkıntı boş boş yükleniyor Sakarya,Erzurum desen saha da yok sanki 11 kişi defanstalarAdamlar orta sahayı gecemiyo nasil yenicek