- 15,855
- 9,788
- 113
Ohoooooo hemen Dm aç filan daha tanismadik krdsm bı tanıt kendini@KANSIZ kansızlık etme Dm aç Ahahhaha 🤣🤣🤣🤣
Ohoooooo hemen Dm aç filan daha tanismadik krdsm bı tanıt kendini@KANSIZ kansızlık etme Dm aç Ahahhaha 🤣🤣🤣🤣
Ulan sigaram bitti yok yazsana atayım 100 lşra git al Kamil 🤣🤣🤣Krdsm sen kumarsizlikdan kafayı yicem ben 10dk dir sigara icmedim ohooo
Atsana bu para gelene kadar alimUlan sigaram bitti yok yazsana atayım 100 lşra git al Kamil 🤣🤣🤣
Tamam düşer 2 Dk ya beklemede yapıp ödüyorBekliyik bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 921297
Sen bana 500 atacakken 100Atsana bu para gelene kadar alim
Şimdi giderim tekele 2 bira bı cips 2 sigara para biter gelirim awSen bana 500 atacakken 100
İstemen farklı bir 100süzlük Allah belanı kaldıra ne diylm haahahahha 🤣🤣🤣
Gelir yakındır 😂Bekliyik bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 921297
hadi açsana Dm atim WC giricem uğraştırma beniŞimdi giderim tekele 2 bira bı cips 2 sigara para biter gelirim aw
AhahawjkskdGöndersene looooo petrola gidecemm aaaaa![]()
Krdsm para gelmedi bekle ya alla alla alla allahadi açsana Dm atim WC giricem uğraştırma beni
Yok kanka ekliyorlar 3 kere çektim tamamlayıp bak bu gece bu furyayı ben başlattım ki istediniz sizde aldınız ben olmasam yaşanmayacaktı 🤣🤣🤣@İkasbet Destek bana daaa eklemezsin knk freebet gibi geldi
Şansına emeğine bereket kanka hayırlı geceler 😍🙏@NoEscapE knk 2500 gönderdim afiyet olsun cümleten iyi geceler bol kazançlar