O kim awGollll @Baronizm öldük la öldük öldüj dirildik 😂
Kaplumbağa yaptı yapacagını 😂Yatti diye kapadiydim aq
4 kilo vermişim laYorulduk be 😂
Umarım burada sıkıntı yaşamayız @NoEscapE bana iban atsana kendine 500 kansiza 500 at 2 kişiye daha 500 at veya ister ikiniz 1k 1k ülesin eğer 2 kişi daha faydalansın diyorsan kafana göre takıl
Ekli dosyayı görüntüle 921293
Dost dm starmısın banaUmarım burada sıkıntı yaşamayız @NoEscapE bana iban atsana kendine 500 kansiza 500 at 2 kişiye daha 500 at veya ister ikiniz 1k 1k ülesin eğer 2 kişi daha faydalansın diyorsan kafana göre takıl
Dm kapalıUmarım burada sıkıntı yaşamayız @NoEscapE bana iban atsana kendine 500 kansiza 500 at 2 kişiye daha 500 at veya ister ikiniz 1k 1k ülesin eğer 2 kişi daha faydalansın diyorsan kafana göre takıl
Kanka kimse yoktuki ikimiz vardık zaten sıkıntı da çıkmaz tebriklerUmarım burada sıkıntı yaşamayız @NoEscapE bana iban atsana kendine 500 kansiza 500 at 2 kişiye daha 500 at veya ister ikiniz 1k 1k ülesin eğer 2 kişi daha faydalansın diyorsan kafana göre takıl
Tebrikler 90+4 penaltı hoş olmuşUmarım burada sıkıntı yaşamayız @NoEscapE bana iban atsana kendine 500 kansiza 500 at 2 kişiye daha 500 at veya ister ikiniz 1k 1k ülesin eğer 2 kişi daha faydalansın diyorsan kafana göre takıl
Tebrikler dostum ikasin rolünden biri kazandı sonundaOdeme gelsin ben Escapeye atayım 2k aranızda halledin dostlar
Teşekkürler uyar arkadaşların 1k düşmesin kanka yarın yollayım istersen sana geri fark yapmaz 🫡Ben seni tanırım lazımsa 2500 atayım ben escapeye knk 500 sana atsın
Sıkıntı yok ben escoya 2500 atarım 500 sana atsınTeşekkürler uyar arkadaşların 1k düşmesin kanka yarın yollayım istersen sana geri fark yapmaz 🫡
Tamam hallederiz @fearjr1992 ksnsıza iban atarsın o gönderirSıkıntı yok ben escoya 2500 atarım 500 sana atsın
Tamam kanka teşekkür ederim yatır çek yapalım bizde kupon yapalım uyuyalım sabah iş var manyak gibi hala kumar peşindeyiz 🤣🤣🤣Sıkıntı yok ben escoya 2500 atarım 500 sana atsın
Tamam dostum 👋Tamam hallederiz @fearjr1992 ksnsıza iban atarsın o gönderir
Kral seninde kesene bereket kralsın eyvallahSıkıntı yok ben escoya 2500 atarım 500 sana atsın
Krdsm sen kumarsizlikdan kafayı yicem ben 10dk dir sigara icmedim ohoooTamam kanka teşekkür ederim yatır çek yapalım bizde kupon yapalım uyuyalım sabah iş var manyak gibi hala kumar peşindeyiz 🤣🤣🤣