- 2,812
- 1,036
- 113
Arabistan transfer sezonu bitti kante dilekçe yazdi diyelim nunez nasıl gelsin unut dediginiYARIN DARWIN NUNEZ AÇIKLANACAK UNUTMAYIN BU DEDİĞİMİ
Arabistan transfer sezonu bitti kante dilekçe yazdi diyelim nunez nasıl gelsin unut dediginiYARIN DARWIN NUNEZ AÇIKLANACAK UNUTMAYIN BU DEDİĞİMİ
Kante 34 yasında 1Adam yaşlı zaten 36 yaşında gelmesin hiç daha genç futbolcu lazm bize
orada transfer yapma bitmiştir bizde 6 şubatta bitiyor kulüpler anlaşırsa gelir kantenin durum süreyle alakalı değildi ki takımı yollamak istemiyordu adam da bırakın dedi hem al hilal benzema aldı nunez gayet gelebilirArabistan transfer sezonu bitti kante dilekçe yazdi diyelim nunez nasıl gelsin unut dedigini
Mertens 35 yaşında geldiğinde hiç bir gs li ses çıkarmadı. Gs alsaydı kanteyi 40 takla atarlardıAbi gözünüzü seveyim ya sanki Kante 50 yaşında 34 yaşında 3 5 in lafını mi yapiyorsunuz
Posası çıkmış oyuncu dostum. Çok ağır sakatlık yaşamıştı. Arap liginde de iyice hamlaştı. Eski prime zamanları çok öncelerde kaldı. Takımın parasına yazık. Bu Türk kulüpleri iflah olmaz. Hiçbir futbol aklı yokHepinize selam arkadaşlarBurdan İstanbul'da yaşayan Fenerbahçeli renktaşlarıma çağrımdır müsait olan herkes lütfen sabiha gökçen'e bekliyorum bu adam bize katılmak için tüm suudileri karşısına aldı. Lütfen imkanı olan herkes gelsin eşi benzeri görülmemiş bir karşılama yapalım karakter abidesi topçuma
)
Bu ligde sonuçta birinden biri şampiyon olacak zaten. 60 dk bile top sahada kalmıyor bu ligde. Oyuncular zaten yerden kalkmıyor. Başarılı dediğin dinozorlar Avrupa'da ne yaptılar dostum. Gittiler Young Boys'a elendiler. Lig sonuncusu Dinamo Kiev'e İstanbul'da puan verdilerKante 34 yasında 1
Mertens 36 yasında geldi 3 yıl sampiyon oldu 2
38 yasında dzeko ve 35 yasındaki tadicin verdigi katkıyı veren ikilin olmadı yıllardır bu da 3
Liverpoolu yendilerBu ligde sonuçta birinden biri şampiyon olacak zaten. 60 dk bile top oynanmıyor bu ligde. Başarılı dediğin dinozorlar Avrupa'da ne yaptılar dostum. Gittiler Young Boys'a elendiler. Lig sonuncusu Dinamo Kiev'e İstanbul'da puan verdiler
Bu dinazorlara tonla para veriliyor. Avrupa'da ne başarı var. Neredeler
Pek futbolla ilgin yok sanırım Avrupa liglerinde ki topun oyunda kalma süreleriBu ligde sonuçta birinden biri şampiyon olacak zaten. 60 dk bile top sahada kalmıyor bu ligde. Oyuncular zaten yerden kalkmıyor. Başarılı dediğin dinozorlar Avrupa'da ne yaptılar dostum. Gittiler Young Boys'a elendiler. Lig sonuncusu Dinamo Kiev'e İstanbul'da puan verdiler
Bu dinazorlara tonla para veriliyor. Avrupa'da ne başarı var. Neredeler. Çeyreği bütçeye bile sahip olmayan takımlar osurtuyor bizim takımları sürekli. Fizik kalite yetenekten daha önemli çünkü. O yoksa yeteneğin de önemi yok. Öyle olmasa getirin Ronaldinho'yu oynasın
Caps Lock kullanmıyoruz görüntü kirliliğine gerek yok..BEYLER 21.30 İSTANBUL'DA KANTE
vay be demeki +35 vermeleri gerekiyor maç sonu verdikleri en baba +7 +8Pek futbolla ilgin yok sanırım Avrupa liglerinde ki topun oyunda kalma süreleri
Hele bizim lige göre 3 sene bile oynar. Mertens bile 38 inde oynuyoduArkadaşlar kantrnin yaşı var ama 2 sene üst düzey oynar bence bizde
35 milyon dolari yerken beni çağıracak mi ben niye gideyim 😄😄😄Hepinize selam arkadaşlarBurdan İstanbul'da yaşayan Fenerbahçeli renktaşlarıma çağrımdır müsait olan herkes lütfen sabiha gökçen'e bekliyorum bu adam bize katılmak için tüm suudileri karşısına aldı. Lütfen imkanı olan herkes gelsin eşi benzeri görülmemiş bir karşılama yapalım karakter abidesi topçuma
)