Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet N'Golo Kantee

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,044
113
Arabistan transfer sezonu bitti kante dilekçe yazdi diyelim nunez nasıl gelsin unut dedigini
orada transfer yapma bitmiştir bizde 6 şubatta bitiyor kulüpler anlaşırsa gelir kantenin durum süreyle alakalı değildi ki takımı yollamak istemiyordu adam da bırakın dedi hem al hilal benzema aldı nunez gayet gelebilir

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Hepinize selam arkadaşlar :) Burdan İstanbul'da yaşayan Fenerbahçeli renktaşlarıma çağrımdır müsait olan herkes lütfen sabiha gökçen'e bekliyorum bu adam bize katılmak için tüm suudileri karşısına aldı. Lütfen imkanı olan herkes gelsin eşi benzeri görülmemiş bir karşılama yapalım karakter abidesi topçuma :))
Posası çıkmış oyuncu dostum. Çok ağır sakatlık yaşamıştı. Arap liginde de iyice hamlaştı. Eski prime zamanları çok öncelerde kaldı. Takımın parasına yazık. Bu Türk kulüpleri iflah olmaz. Hiçbir futbol aklı yok

O paralara Dünyada ne genç yetenekler var ama ne gerek var ki. Dinozorlara tonla para ver işte

romeo4c

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,109
448
83
Güzel transfer Galatasaraylı olarak tebrik ederim.iyi iş yapar inşallah avrupada(ligde yapmasın:)

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Kante 34 yasında 1
Mertens 36 yasında geldi 3 yıl sampiyon oldu 2
38 yasında dzeko ve 35 yasındaki tadicin verdigi katkıyı veren ikilin olmadı yıllardır bu da 3
Bu ligde sonuçta birinden biri şampiyon olacak zaten. 60 dk bile top sahada kalmıyor bu ligde. Oyuncular zaten yerden kalkmıyor. Başarılı dediğin dinozorlar Avrupa'da ne yaptılar dostum. Gittiler Young Boys'a elendiler. Lig sonuncusu Dinamo Kiev'e İstanbul'da puan verdiler

Bu dinazorlara tonla para veriliyor. Avrupa'da ne başarı var. Neredeler. Çeyreği bütçeye bile sahip olmayan takımlar osurtuyor bizim takımları sürekli. Fizik kalite yetenekten daha önemli çünkü. O yoksa yeteneğin de önemi yok. Öyle olmasa getirin Ronaldinho'yu oynasın

Son düzenleme:

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,881
2,563
113
Bu ligde sonuçta birinden biri şampiyon olacak zaten. 60 dk bile top oynanmıyor bu ligde. Başarılı dediğin dinozorlar Avrupa'da ne yaptılar dostum. Gittiler Young Boys'a elendiler. Lig sonuncusu Dinamo Kiev'e İstanbul'da puan verdiler

Bu dinazorlara tonla para veriliyor. Avrupa'da ne başarı var. Neredeler
Liverpoolu yendiler

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
722
2,400
93
Bu ligde sonuçta birinden biri şampiyon olacak zaten. 60 dk bile top sahada kalmıyor bu ligde. Oyuncular zaten yerden kalkmıyor. Başarılı dediğin dinozorlar Avrupa'da ne yaptılar dostum. Gittiler Young Boys'a elendiler. Lig sonuncusu Dinamo Kiev'e İstanbul'da puan verdiler

Bu dinazorlara tonla para veriliyor. Avrupa'da ne başarı var. Neredeler. Çeyreği bütçeye bile sahip olmayan takımlar osurtuyor bizim takımları sürekli. Fizik kalite yetenekten daha önemli çünkü. O yoksa yeteneğin de önemi yok. Öyle olmasa getirin Ronaldinho'yu oynasın
Pek futbolla ilgin yok sanırım Avrupa liglerinde ki topun oyunda kalma süreleri

Ekli dosyalar

emocan0000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
81
28
Arkadaşlar kantrnin yaşı var ama 2 sene üst düzey oynar bence bizde

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,252
1,229
113
Kanteye en ufak laf eden çarpıtan kötü transfer diyen biri varsa oradan hızlıca uzaklaşın. Yoksa cahille sohbeti hayatınız boyunca kesemezsiniz

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,158
512
113
Hepinize selam arkadaşlar :) Burdan İstanbul'da yaşayan Fenerbahçeli renktaşlarıma çağrımdır müsait olan herkes lütfen sabiha gökçen'e bekliyorum bu adam bize katılmak için tüm suudileri karşısına aldı. Lütfen imkanı olan herkes gelsin eşi benzeri görülmemiş bir karşılama yapalım karakter abidesi topçuma :))
35 milyon dolari yerken beni çağıracak mi ben niye gideyim 😄😄😄