- 1,488
- 822
- 113
kante yapalım utancından top oynayamazOnlarda örnek değildir o zaman skriniar gibi kimi kastediyorsan. Siz bitin artık holiganlık gözünüzü kör etmesin
kante yapalım utancından top oynayamazOnlarda örnek değildir o zaman skriniar gibi kimi kastediyorsan. Siz bitin artık holiganlık gözünüzü kör etmesin
türkiyede alt yapıdan iyi oyuncu çıkmıyor çünki arda güler en örneğiydi kerem çıktı benfikaya gitti geldi şu anki hali ortada 3 5 yılda 1 topçu çıkıyorkonudan bahımsız ama bişey sorcam bizim bu türk takımları neden 18 lik 20 lik yıldız getiremiyor elinde olanıda direkt satıyor da 30luk adm gelince yıldız muamelesi yapiyo yani paradan mı ? eğer paradansa neden altyapıdaki gençlerin elinden yeterince tutulmuyo ? parlayanlar hemen büüyk kulplere satiliyor? benim fikrime göre parlayan oyuncuyu yetiştir sat mantığı var oynatma muabbeti yok o yüzden eski euro 2008 kadrosu gibi kadro hiç bi zaman gelmez türkiyeye
galiba felipe melo örnektir onun içinkim olsun dost örnek futbolcu
Osimhen çok kavga ediyor ama sane olabilir adam topunu oynuyor kimseyle muhattap olmuyorosimen veya sane
osimhen kimle kavga ediyor ben hiç görmedim kankaOsimhen çok kavga ediyor ama sane olabilir adam topunu oynuyor kimseyle muhattap olmuyor
yaptığın kadarsın çünkü, 18-20 yaşındaki yıldızları geçiyorum çünkü bahsettiklerin ilk 5 kulübün dışında bir yerde oynamaz. bir bournemouth kadar olsa kulüplerimiz 2 milyon euro maaşa gelirler türkiye'ye.konudan bahımsız ama bişey sorcam bizim bu türk takımları neden 18 lik 20 lik yıldız getiremiyor elinde olanıda direkt satıyor da 30luk adm gelince yıldız muamelesi yapiyo yani paradan mı ? eğer paradansa neden altyapıdaki gençlerin elinden yeterince tutulmuyo ? parlayanlar hemen büüyk kulplere satiliyor? benim fikrime göre parlayan oyuncuyu yetiştir sat mantığı var oynatma muabbeti yok o yüzden eski euro 2008 kadrosu gibi kadro hiç bi zaman gelmez türkiyeye
Holiganlik mi dost ben koyu Chapecoense liyim Türk takimlarina taraftarlık yapmiyorumOnlarda örnek değildir o zaman skriniar gibi kimi kastediyorsan. Siz bitin artık holiganlık gözünüzü kör etmesin
Fanatik Galatasarayliyim, ne fenerden ne de bizden ornek futbolcu cikmaz uzun sure. Herkes tribunlere oynuyo en iyi dedigimiz efsane dedigimiz muslere avrupa macinda adama tekme atti gol sevincinde. Ornek adam fenerin hocasi suan. Ne hakem der ne rakibe saygisizlik yapar. Delikanli adam hem de sempatik.Osimhen çok kavga ediyor ama sane olabilir adam topunu oynuyor kimseyle muhattap olmuyor
Kanka osimhen sizin harbi çok kavga ediyo ama ya. Siz seviyonuz anlıyorum adam deli top oynuyo ama çok saldırıyo birader sağa solaFanatik Galatasarayliyim, ne fenerden ne de bizden ornek futbolcu cikmaz uzun sure. Herkes tribunlere oynuyo en iyi dedigimiz efsane dedigimiz muslere avrupa macinda adama tekme atti gol sevincinde. Ornek adam fenerin hocasi suan. Ne hakem der ne rakibe saygisizlik yapar. Delikanli adam hem de sempatik.
Ss al başkana at kankam muhattap olma sallaEger seni bu dediginden dolayı banlamazlarsa bak sen ben sana neler yapiyorum kiskirtiyon ama girmicem senin gibi narsist cahil adamla diyaloga
benzema gelse iyi olurduTemiz bir forvet lazım takima yoksa şampiyon olamaz FB
Evet kendi milli takimda da aynisini yapti. Ama art niyetten degil hırstan dolayi yapiyo.Kanka osimhen sizin harbi çok kavga ediyo ama ya. Siz seviyonuz anlıyorum adam deli top oynuyo ama çok saldırıyo birader sağa sola
Raporladim zaten adam degil yaSs al başkana at kankam muhattap olma salla
Top alamayınca agresifleşiyo oEvet kendi milli takimda da aynisini yapti. Ama art niyetten degil hırstan dolayi yapiyo.
Butceler cok farkli seviyede hocam oyle bi sansimiz yok. Osimhene 75 verdik yer yerinden oynadi. City ile mac yaptik adamlarin en degersiz oyuncusu 50 milyon mesela. Ornek verdigin takimin bile butcesi inanilmaz seviyedegs ve fb avrupada her sene çeyrek final yapıyor olsa, 2 en kötü 1 devi eze eze yenecek bir oyun profiline sahip olsa oyuncular da türkiye'ye paradan başka gözle bakabilir. bournemouth bunu liginde yaparak oyuncuları parlatıyor.