- 16,299
- 15,061
- 113
İyi belalim sen napiyon iyimisin@Gokhandgnc35 Gökhan ağabey naber
İyi belalim sen napiyon iyimisin@Gokhandgnc35 Gökhan ağabey naber
İs yapar beBakın görün kante gelince herkes elestirecek fenerin elinde kalacak
Bugunumuze şükür Gökhan agabeyİyi belalim sen napiyon iyimisin
Gelirim de dönüşte eve bırakcan mı 😂Hepinize selam arkadaşlarBurdan İstanbul'da yaşayan Fenerbahçeli renktaşlarıma çağrımdır müsait olan herkes lütfen sabiha gökçen'e bekliyorum bu adam bize katılmak için tüm suudileri karşısına aldı. Lütfen imkanı olan herkes gelsin eşi benzeri görülmemiş bir karşılama yapalım karakter abidesi topçuma
)
A spor gecıyosa haberi eyvah yalandır 100 de 100 daha bı tane tutturduğunu görmedimEk süre istedi kante dilekçe falan yazdı fener nesyriyi bugün ittihada gönderdi. A sporda son dk geçiyo zaten kante fenerde diye
Sen gel bırakırım nerde oturuyonGelirim de dönüşte eve bırakcan mı 😂
Şaka yapıyorum var bende arabaSen gel bırakırım nerde oturuyon
Bence tam da iyi işler yapmıyorBir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi gram sevmeyen biri olarak diyorum fenev iyi işler yapıyor gerçekten kanta asensio gibi adamlar takımı şampiyon yapar bir forvet lazım fenere kesin lazım hemde helal olsun kante bitti
Dostum fanatik fenerlisin ama mertens nerden geldi Kante nerden geliyor biri 10 numara biri ortasaha kıyaslamak doğru değilBence tam da iyi işler yapmıyor
Jhon Duran En Nesri gitti 7 senedir Osimhen tarzı bir forvet alamadı yönetim
İlk önce atanın kaliteli olcak
Osimhen hipotekli oldu parası ödenemiyor diye işler sıkıntı onalrdaGalatasaray da tutsikiyançeki aldı
kante ve lokman gelse ozaman iyiydi şimdi kim var fenerde düzgün oynuyanFener yüzyılın en iyi kadrosunu kurdu
Genduzi ve Kante ortasahasi belki prime cityde vardı bak o da belki
Kante gibi fizik gücüyle oynayan biri için 34 yaş daha dalından koparılmamış meyve tadında
Liseliler bilmez fenerim anelka çekmişti de GS Ribery almıştı. Tarih tekerrür eder belkiGalatasaray da tutsikiyançeki aldı