- 45,810
- 34,579
- 113
47 sayı nedır amkMaçı kazanmaya gitti salaklar Allah'tan uzaması aq
47 sayı nedır amkMaçı kazanmaya gitti salaklar Allah'tan uzaması aq
Curry neler yapmış öyle ya 50 sayı diyordunDost izle maclari bu sene tüm golden maçlarını izledim cury olmasa nba de mac kazanamaz oyuncu yok golden de oyuncu biz gelip burda tahmin yaparken 4 saat düşünüyoruz inceliyoruz haybiye konuşmuyoruz kendine çok güveniyorsan gel iddiaya girelim puahah
Yaw kanka harbiden oyuncu bahsi iste bak ben bugün 5 6 tane kupon paylaştım hepsi geldi sen oyuncu bahsinden devam et biz 4 lu 10 15 oran yakalıyorum tekte her gün sen oyuncu bahsinden benden iyisin ama ben oyuncu bahsi almıyorum maalesef@Erhan2121 ne diyorduk curry diyorduk değil mi
Tm dedik cury mk bahane cury den sen kazandın ben kaybettimCurry neler yapmış öyle ya 50 sayı diyordun
Eyw dostum gorusuuzTalep verdim 20 dakikaya düşer atmış olurum beyler hadi iyi sahahlar
Guzel koymussınYok onlara oynamadım. 3 adım yaptım boom 👍
Ekli dosyayı görüntüle 883982Ekli dosyayı görüntüle 883983Ekli dosyayı görüntüle 883984
Nba bugün iyi para dağıtti ben dun ku maclari takip ettim o yuzden dedim bugün ku maclad ust olur diyede sen de ayrı kazanmışsin zaten tebrikler gule gule harcaYok onlara oynamadım. 3 adım yaptım boom 👍
Ekli dosyayı görüntüle 883982Ekli dosyayı görüntüle 883983Ekli dosyayı görüntüle 883984
Bugun cepte biraz para tut dost bugün ku bulten bu maçlardan daha iyi gözüküyor efsane maclar varmış bugünGuzel koymussın
Ne yaptığına bakmıyorum kazandıysan ne güzel afiyet olsun bol şans biz onun üstünden diyaloğa girdik o yüzden onu konuşuyorum bu gece 3 maç uzadı zaten o yüzden düz geldiler hep yaşanmaz böyle şeylerAdam bir mac bildi yaptığı tavırlara bak biz 6 kupon paylastik hepsi geldi bugün onun kadar havalara girmedik
AynenNe yaptığına bakmıyorum kazandıysan ne güzel afiyet olsun bol şans biz onun üstünden diyaloğa girdik o yüzden onu konuşuyorum bu gece 3 maç uzadı zaten o yüzden düz geldiler hep yaşanmaz böyle şeyler
Erhanı gor barı dostYok onlara oynamadım. 3 adım yaptım boom 👍
Sebep?Erhanı gor barı dost
Ne bılım ac karnını doyurur yada yırtık donunu degıstırrSebep?
Kimseye vermiyorum kimseden almıyorum . Yani kazandım diye dağıtmak mı gerekliNe bılım ac karnını doyurur yada yırtık donunu degıstırr
En iyisini yapıyosun boşver metin de şakasına takılıyo zatenKimseye vermiyorum kimseden almıyorum . Yani kazandım diye dağıtmak mı gerekli
EstagfurralhKimseye vermiyorum kimseden almıyorum . Yani kazandım diye dağıtmak mı gerekli
Zamanında bu Forum olsun başka Forum olsun dağıtmıştım . Yeri geldi paramız olmadı freebet freespin peşinde koştum. Çekim için borc istediğimde umursamadılar bile.Ama yapmamak gerekliymiş o yüzden yapmıyorum tövbe ettim daha dağıtmam diyeEn iyisini yapıyosun boşver metin de şakasına takılıyo zaten