Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
638
246
43
Dost izle maclari bu sene tüm golden maçlarını izledim cury olmasa nba de mac kazanamaz oyuncu yok golden de oyuncu biz gelip burda tahmin yaparken 4 saat düşünüyoruz inceliyoruz haybiye konuşmuyoruz kendine çok güveniyorsan gel iddiaya girelim puahah
Curry neler yapmış öyle ya 50 sayı diyordun

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
@Erhan2121 ne diyorduk curry diyorduk değil mi
Yaw kanka harbiden oyuncu bahsi iste bak ben bugün 5 6 tane kupon paylaştım hepsi geldi sen oyuncu bahsinden devam et biz 4 lu 10 15 oran yakalıyorum tekte her gün sen oyuncu bahsinden benden iyisin ama ben oyuncu bahsi almıyorum maalesef

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
Adam bir mac bildi yaptığı tavırlara bak biz 6 kupon paylastik hepsi geldi bugün onun kadar havalara girmedik

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
638
246
43
Adam bir mac bildi yaptığı tavırlara bak biz 6 kupon paylastik hepsi geldi bugün onun kadar havalara girmedik
Ne yaptığına bakmıyorum kazandıysan ne güzel afiyet olsun bol şans biz onun üstünden diyaloğa girdik o yüzden onu konuşuyorum bu gece 3 maç uzadı zaten o yüzden düz geldiler hep yaşanmaz böyle şeyler

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
Ne yaptığına bakmıyorum kazandıysan ne güzel afiyet olsun bol şans biz onun üstünden diyaloğa girdik o yüzden onu konuşuyorum bu gece 3 maç uzadı zaten o yüzden düz geldiler hep yaşanmaz böyle şeyler
Aynen

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
2,012
113
En iyisini yapıyosun boşver metin de şakasına takılıyo zaten
Zamanında bu Forum olsun başka Forum olsun dağıtmıştım . Yeri geldi paramız olmadı freebet freespin peşinde koştum. Çekim için borc istediğimde umursamadılar bile.Ama yapmamak gerekliymiş o yüzden yapmıyorum tövbe ettim daha dağıtmam diye