- 36,343
- 28,435
- 113
At sende gel bı kahvaltı yap dicemde kumara atarsin aq neyse iban at sende ama sana fazla atamamAğam tebrıkler
At sende gel bı kahvaltı yap dicemde kumara atarsin aq neyse iban at sende ama sana fazla atamamAğam tebrıkler
Kumarla ne ısımız vadAt sende gel bı kahvaltı yap dicemde kumara atarsin aq neyse iban at sende ama sana fazla atamam
Yarin tekrar kaldığımız yerden devam dost ne maclardi mk nba futbola bin çeker heyecan bakımından puahaAt sende gel bı kahvaltı yap dicemde kumara atarsin aq neyse iban at sende ama sana fazla atamam
Aynen burası yemek platformuydu unutmuşumKumarla ne ısımız vad
Nasıl geldı lan bu macAynen burası yemek platformuydu unutmuşum
Onu bende anlamadım valla neyse gunu bitirmenin vakti geldiNasıl geldı lan bu mac
Bekle bence oynayan baskalrı varsa gelırOnu bende anlamadım valla neyse gunu bitirmenin vakti geldi
Bende anlamadım aq 50 sayı atacak nerdeyse şaka gibiNasıl geldı lan bu mac
Erhan bu ısı bılıyoBende anlamadım aq 50 sayı atacak nerdeyse şaka gibi
Puahah aynenBekle bence oynayan baskalrı varsa gelır
Bu maç bitmezErhan bu ısı bılıyo
Uzatcaklarmı acabaBu maç bitmez
Bitti bitti atlanta kazandiBu maç bitmez
Bıde senBitti bitti atlanta kazandi
Yaw 5 gün once 20k atıp 37k alıyordum ben battim neden battım oc slot yüzünden yine tutamadım kendimi nba ful oynasam belki 400k param vardıBıde sen
Kupon içeridebenim bu geceye dair tahminlerim Jalen Johnson 20+ sayı Murphy 20+ sayı Alperen 7+ asist Giddey DD
iyi geceler bol şans
@Erhan2121 ne diyorduk curry diyorduk değil miutanmazsam 20 altı kalacak diyecem de o kadarına da isminden dolayı utanıyorum
Maçı kazanmaya gitti salaklar Allah'tan uzaması aqUzatcaklarmı acaba
Erhan al bunudaKupon içeride