birbirinize küfür etmeyin knklar böyle işler için hepimiz dostuzKüfür ettim
birbirinize küfür etmeyin knklar böyle işler için hepimiz dostuzKüfür ettim
Oda bana etti ama ilk o başlattı abibirbirinize küfür etmeyin knklar böyle işler için hepimiz dostuz
anladım neyse kral hayırlısıOda bana etti ama ilk o başlattı abi
Knka eksik listesini niye yazdin tahmin yokmu bu san Antonio nun oranı niye böyle yüksek senceSasta wemba yok
Goldenda green yok, şef curry belirsiz
New yorkta KAT yok
Denverda jokic & valenciunas yok
Atlantada young yok
Adam demiş ya wemby yok diye işte. Takımın hem savunmada hem hücumda en çok fark yaratan oyuncusu yokKnka eksik listesini niye yazdin tahmin yokmu bu san Antonio nun oranı niye böyle yüksek sence
Ozaman o maçı geçelim oranda az yüksek zatenAdam demiş ya wemby yok diye işte. Takımın hem savunmada hem hücumda en çok fark yaratan oyuncusu yok
Yol hala yakın kankaBuyur kardesimEkli dosyayı görüntüle 909521
Holi vermiş 100 oran😂Yol hala yakın kanka
Iste bu cümleyi bende derdim valla ilk kez ortak bir noktamız oldu kıyamet alameti olabilir puahaYol hala yakın kanka
Broklin de portar yokken onu nasil yapacaklarBu Brooklyn Washington'un içinden geçer demedi demeyin.oran çok iyi her turlü riske değer duruyor.benim gözümde bugün Brooklyn 1.15 oranı.washingtonun alması büyük sürpriz olur
Onun olmamasi hiç farketmez.washington çok berbat bir takım.porter olsa 1.05 ti bnm gözümde broklyn.ama hiç farketmez gecenin kalesiBroklin de portar yokken onu nasil yapacaklar
Arkadaşlar nbadan anliyorsaniz bu özel oranların gelme olasılığı nedirBaşkanım basketten pek anlamıyorum da bu özel oranların gelirmo senceEkli dosyayı görüntüle 909572
3 tane as oyuncusu yok bide üstüne pilot yok oyun kuruculari komple eksik gerçi kime ne anlatıyorumOnun olmamasi hiç farketmez.washington çok berbat bir takım.porter olsa 1.05 ti bnm gözümde broklyn.ama hiç farketmez gecenin kalesi