- 19,101
- 22,400
- 113
New York'ta ki lavuk atmayabilir
New York'ta ki lavuk atmayabilir
Biraz bişeye benzesin dedimBol şans kardo o nasıl bir dağıtım la 🙏
O atar reşo benim başka olmaz dediğim var da söylemicem 😂😂New York'ta ki lavuk atmayabilir
Bir buçuk saatte 3 kişi beğendi ilk maçta başladı gelirse @Ahmetdeveci @fearjr1992 @sahhhhin bu üç arkadaşa 2000 TL verelim kişi başı bol şans... 5 kişi ödül iptal..Gelirse 5 dosta 1500 TL verelim bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 911291
Bol şanslar dostum umarım oturur 😍Bir buçuk saatte 3 kişi beğendi ilk maçta başladı gelirse @Ahmetdeveci @fearjr1992 @sahhhhin bu üç arkadaşa 2000 TL verelim kişi başı bol şans... 5 kişi ödül iptal..
Bol şans dost 5 maç çok yavGelirse 5 dosta 1500 TL verelim bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 911291
Bol sans dost gönlüne göre olsunBir buçuk saatte 3 kişi beğendi ilk maçta başladı gelirse @Ahmetdeveci @fearjr1992 @sahhhhin bu üç arkadaşa 2000 TL verelim kişi başı bol şans... 5 kişi ödül iptal..
Kısmette yoksa tek maç yatar varsa 31 maçBol şans dost 5 maç çok yav
Ona görede parası güzel oluyor gelirse 100 kBol şans dost 5 maç çok yav
Karl yırtacak gibi bizi kardo berbat iy rib. 1 tane aldıBir buçuk saatte 3 kişi beğendi ilk maçta başladı gelirse @Ahmetdeveci @fearjr1992 @sahhhhin bu üç arkadaşa 2000 TL verelim kişi başı bol şans... 5 kişi ödül iptal..
İlk kez bir yarıda 1 ribaund aldığını gördüm bugünü bulduKarl yırtacak gibi bizi kardo berbat iy rib. 1 tane aldı
Patladık kardo neyse sağlık olsun be ⛏İlk kez bir yarıda 1 ribaund aldığını gördüm bugünü buldu
Ver bakalım. .Elimde tek oyuncu bahsi var oran çok iyi
✔ ✔ ✔ ✔ ✔biz dün pas geçtik dost hastane işleri vardı
bugun cunnigham 43.5 & durant 38.5 aldık
7de kalkıcaz ilk peri izleyip yatayım