Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Nazo987 / Kasa 1373 TL Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,566
1,334
113
Dostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
Bolşans ke

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
4,002
113
dostum hırs yapma o maçı unut yeni maçlara bak

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
4,002
113
zaten ne istediysek 1 kere oluyor onda da bir engel çıkıyor

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,938
3,022
113
kupon sonuclansaydı varya ilk adım güle oynaya gelmişti çünkü ilk per izledim bunları yabancı guardları çok sağlam şut atıyordu dedim kesin 2.perde üst olur 40.5 acmıslardı nasip olmadı geçerler ama 40 ı çok rahat

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,983
1,166
113
kupon sonuclansaydı varya ilk adım güle oynaya gelmişti çünkü ilk per izledim bunları yabancı guardları çok sağlam şut atıyordu dedim kesin 2.perde üst olur 40.5 acmıslardı nasip olmadı geçerler ama 40 ı çok rahat
O da senin şansına belkide bir hayır vardır

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,276
1,029
113
Bi hayir vardir

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
4,002
113
olacak reisim bosver sıkma canını

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
4,002
113
su gulboz denen adamın foyasıni ortaya çıkardım bak simdi kazandi diye kupon paylaşmış ama ben nesineden oynayan biri olarak kendine ait olan ve kazanan bir kupon boyle bir ekranda olmaz kupondasdan kazanan bir kuponu kırpıp atmış buyrun ben bu arkadaşı eleştirdim diye konusundan kısıtlanmistim insanlarin bosuna vaktini harcamasın rol açtım diye :)

Ekli dosyalar

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,254
2,212
113
su gulboz denen adamın foyasıni ortaya çıkardım bak simdi kazandi diye kupon paylaşmış ama ben nesineden oynayan biri olarak kendine ait olan ve kazanan bir kupon boyle bir ekranda olmaz kupondasdan kazanan bir kuponu kırpıp atmış buyrun ben bu arkadaşı eleştirdim diye konusundan kısıtlanmistim insanlarin bosuna vaktini harcamasın rol açtım diye :)
çok boş insan yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...