- 6,091
- 3,483
- 113
Aynı baremdenamussuz occcc jokerbet bakiyeyi yansıtmadı kupon tuttu geçseydi 2.per minas 40.5 üst vardı alcaktım adamlar costu ya aq cocukları yaaa
Aynı baremdenamussuz occcc jokerbet bakiyeyi yansıtmadı kupon tuttu geçseydi 2.per minas 40.5 üst vardı alcaktım adamlar costu ya aq cocukları yaaa
Her şampiyonlar ligi gecesinde betcolarda böyle sorunlar oluyor tesadüf değil benceBetco, kupon sonuclandirmada sorun var sanirim
Bolşans keDostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
Bolşanssonuclansaydı 40.5 alcaktım
O da senin şansına belkide bir hayır vardırkupon sonuclansaydı varya ilk adım güle oynaya gelmişti çünkü ilk per izledim bunları yabancı guardları çok sağlam şut atıyordu dedim kesin 2.perde üst olur 40.5 acmıslardı nasip olmadı geçerler ama 40 ı çok rahat
Bi hayir vardirkupon sonuclansaydı varya ilk adım güle oynaya gelmişti çünkü ilk per izledim bunları yabancı guardları çok sağlam şut atıyordu dedim kesin 2.perde üst olur 40.5 acmıslardı nasip olmadı geçerler ama 40 ı çok rahat
olacak reisim bosver sıkma canınıkupon sonuclansaydı varya ilk adım güle oynaya gelmişti çünkü ilk per izledim bunları yabancı guardları çok sağlam şut atıyordu dedim kesin 2.perde üst olur 40.5 acmıslardı nasip olmadı geçerler ama 40 ı çok rahat
O maçı unut.onumuzdeki maçlara bakicaz deaq costular görüyonuz demi
aq costular görüyonuz demi
iyki sonuçlanmamış alt alacaktın bak 😂aq costular görüyonuz demi
çok boş insan yawsu gulboz denen adamın foyasıni ortaya çıkardım bak simdi kazandi diye kupon paylaşmış ama ben nesineden oynayan biri olarak kendine ait olan ve kazanan bir kupon boyle bir ekranda olmaz kupondasdan kazanan bir kuponu kırpıp atmış buyrun ben bu arkadaşı eleştirdim diye konusundan kısıtlanmistim insanlarin bosuna vaktini harcamasın rol açtım diye![]()