- 47,649
- 52,030
- 113
Wonnn wonnn varlığın yeter canın sağolsun golll başarılarının devamını dilerimKanka kazanirsam zaten nailex bilir valla sözum olsun ikinize yarin kazanirsak 50 benden sizi seviyorum ben @Nailex atarim yaşlandırırsınız bizi![]()
Wonnn wonnn varlığın yeter canın sağolsun golll başarılarının devamını dilerimKanka kazanirsam zaten nailex bilir valla sözum olsun ikinize yarin kazanirsak 50 benden sizi seviyorum ben @Nailex atarim yaşlandırırsınız bizi![]()
@Reis24 wooooonAhsjjs yarıldım buna jdjsjssjjs
Tamamdir kanka wooooon cekilis sana cıkar insallah wooon tesekkurler wooonWonnn wonnn varlığın yeter canın sağolsun golll başarılarının devamını dilerim
Ipne bugun bi kere gozuktu cekilisi aldi gitti djsjsjjdsbshs@Reis24 başarıların devamını seveyim
Yemin ettt bide çekiliş mi aldıIpne bugun bi kere gozuktu cekilisi aldi gitti djsjsjjdsbshs
1 kere bol sans diledi ak 18 misi arasindan cikti amkYemin ettt bide çekiliş mi aldı![]()
Harbimi yinemi?Ipne bugun bi kere gozuktu cekilisi aldi gitti djsjsjjdsbshs
Kimin cekilisinde kanka1 kere bol sans diledi ak 18 misi arasindan cikti amk
Vay ulan adam role girip inşallah kupknlar patlar dese ödül alıp çıkacak akü1 kere bol sans diledi ak 18 misi arasindan cikti amk
Berkayin rollunde jsjdjKimin cekilisinde kanka![]()
burakkdogan varya kanka onunKimin cekilisinde kanka![]()
Berkayin rollunde jsjdj
O zaman 2 odul olmis oluyor lan devrelerim yandıburakkdogan varya kanka onun![]()
Aynen burak in rolldu pardon hshshsburakkdogan varya kanka onun![]()
Ama kimse bi dur demiyor wooonAslında bu hayatta onun gibi olucan adam 1 haftada 1 ev kirası çıkarttı lan forumdan![]()