- 47,649
- 52,030
- 113
50 TL yolla Bi kez daha yaşlanalım hadiMasa tenisi yeminle adamı yaşlandırır
50 TL yolla Bi kez daha yaşlanalım hadiMasa tenisi yeminle adamı yaşlandırır
Hahahah @Nailex bunun cevabini sen ver kanka benim cebimi birtek sen bilirsin bu hayatta50 TL yolla Bi kez daha yaşlanalım hadi
Cebinde değil zaten para kasadan çıkartHahahah @Nailex bunun cevabini sen ver kanka benim cebimi birtek sen bilirsin bu hayatta![]()
Valla olsa nailexle sana feda olsun bi 21 tl var hamitten gelen oda yarina almanya ligine onun hayaliyle duruyorum bugun nailex biliyoCebinde değil zaten para kasadan çıkart![]()
emre bundesligadan sonra umutla yanindayizValla olsa nailexle sana feda olsun bi 21 tl var hamitten gelen oda yarina almanya ligine onun hayaliyle duruyorum bugun nailex biliyo![]()
Sen o 21 i bana ver masa tenisinde Bi şenlensin o 21 TL yarın bundesligaya 221 basarsın kankaValla olsa nailexle sana feda olsun bi 21 tl var hamitten gelen oda yarina almanya ligine onun hayaliyle duruyorum bugun nailex biliyo![]()
hahahahahSen o 21 i bana ver masa tenisinde Bi şenlensin o 21 TL yarın bundesligaya 221 basarsın kanka
Kanka kazanirsam sen bilirsin zaten eger valla yarin kazanirsam 50 tl benden size soz yaşlanmak içinemre bundesligadan sonra umutla yanindayiz![]()
yaslandircaz seni sjsjsjejsjs
![]()
O 10k olayi sadece bana özelBen Bi 10 k olayım da başkan belki 1 k verir roll açarız hedef 5 k 4 k dağıtımne yani çok mu 1 k
1 k lık adam değil miyiz biz![]()
Yaşlandır bizi reisssKanka kazanirsam sen bilirsin zaten eger valla yarin kazanirsam 50 tl benden size soz yaşlanmak için![]()
Ben onu bunu bilmem kutumda büyük hissediyorum hislerime güvencem ve kutuma gidicem acun beyO 10k olayi sadece bana özel![]()
Tesekkurler kanka ben almiyim yarışmacı arkadaşlara bol sanslar diliyorumSen o 21 i bana ver masa tenisinde Bi şenlensin o 21 TL yarın bundesligaya 221 basarsın kanka
sen adamsin yuregi guzel insan varolKanka kazanirsam sen bilirsin zaten eger valla yarin kazanirsam 50 tl benden size soz yaşlanmak için![]()
Şaka yapıyom zaten knk varlığın yeter canın sağolsun wonnnTesekkurler kanka ben almiyim yarışmacı arkadaşlara bol sanslar diliyorum![]()
Kanka kazanirsam zaten nailex bilir valla sözum olsun ikinize yarin kazanirsak 50 benden sizi seviyorum ben @Nailex atarim yaşlandırırsınız biziŞaka yapıyom zaten knk varlığın yeter canın sağolsun wonnn![]()
Ahsjjs yarıldım buna jdjsjssjjsŞaka yapıyom zaten knk varlığın yeter canın sağolsun wonnn![]()