akşam euroligten koydum onun parası 😁Helal para ise güzel rol yaparım dost
akşam euroligten koydum onun parası 😁Helal para ise güzel rol yaparım dost
Valla konuda enişteye tek inanan adamsin dost seni cani gönülden kutluyorum pauahBir gün bulacan inanıyorum ben😀
Ne menajeri tövbe estağfurullahmülayim menajer oldu
@Mamoste yi sahneye alalm onzmn 😂mülayim menajer oldu
Forumda para alısverısı yasak bana at ben ona atarımmülayim menajer oldu
Ne kadar koydun kankaakşam euroligten koydum onun parası 😁
@altay35 e DM at konuyu biliyorBurdayım dost
Efes hariç hepsi üst oldu üstten koymuşsundur yoksa asvel milano falan sürprizdiakşam euroligten koydum onun parası 😁
En yakın 1 gole 55k gitti bu kadar gününü denk getiremiyoruz şimdi 1k olsun hesapta 8 de ayakta mıyım başlıyorum 50 100 50 100 akşama kadar hepsini deniyorum yok aq 4 tane gelse para verecek geçen hafta ne var ne yok aynı gün bıraktık mac sayısını arttırdım bu sefer kuponlar 400-500 olmaya başladı bir günde gitti bütün para tam kazanıyordum bi 3500 civarı kupon parası granada iptal oldu yattık yineBir gün bulacan inanıyorum ben😀
Ulan bana bıkere kanka demedınNe kadar koydun kanka
Gitti galiba mamomBol şanslar
Valla bende senin verdiğini siteye attim senin adam gelmedi dost haberin olsun kazanc olursa atarız onada@fatihgs1905 vuramadin mi battik biz
Ya yeter kardeşim her gece gece bıktık ya senin bu nesine maceralarındanEn yakın 1 gole 55k gitti bu kadar gününü denk getiremiyoruz şimdi 1k olsun hesapta 8 de ayakta mıyım başlıyorum 50 100 50 100 akşama kadar hepsini deniyorum yok aq 4 tane gelse para verecek geçen hafta ne var ne yok aynı gün bıraktık mac sayısını arttırdım bu sefer kuponlar 400-500 olmaya başladı bir günde gitti bütün para tam kazanıyordum bi 3500 civarı kupon parası granada iptal oldu yattık yine
Onu bunu bırak tıcaret nasıl hızlı ama burda sponsor paslasıyolar bır bırlerıbrEfes hariç hepsi üst oldu üstten kotmuşsundur yoksa asvel milano falan sürprizdi
Bol sans maxwin mi vuracanValla bende senin verdiğini siteye attim senin adam gelmedi dost haberin olsun kazanc olursa atarız onada
Trump bosandi miUlan bana bıkere kanka demedın
Adamlar merak ediyor ne yapalım aqYa yeter kardeşim her gece gece bıktık ya senin bu nesine maceralarından
Nba denicem dost bulten güzel zaten son dönemde çoğu kazancı ordan yaptım bakalım belkii paran uğurlu gelir bugünde birseyler yaparizBol sans maxwin mi vuracan