çeyreklere süpriz oynadım tutttı fullEfes hariç hepsi üst oldu üstten koymuşsundur yoksa asvel milano falan sürprizdi
çeyreklere süpriz oynadım tutttı fullEfes hariç hepsi üst oldu üstten koymuşsundur yoksa asvel milano falan sürprizdi
Hala begenıyolae o konuyu guzel tepkıme gelıyoTrump bosandi mi
Yarın 6 tane 12 oran tutturuyormuş bide Enişte.Ya yeter kardeşim her gece gece bıktık ya senin bu nesine maceralarından
Birgün büyük vurcaksın unutma sözümü hissettim 😃En yakın 1 gole 55k gitti bu kadar gününü denk getiremiyoruz şimdi 1k olsun hesapta 8 de ayakta mıyım başlıyorum 50 100 50 100 akşama kadar hepsini deniyorum yok aq 4 tane gelse para verecek geçen hafta ne var ne yok aynı gün bıraktık mac sayısını arttırdım bu sefer kuponlar 400-500 olmaya başladı bir günde gitti bütün para tam kazanıyordum bi 3500 civarı kupon parası granada iptal oldu yattık yine
Tuttu fruttı mıçeyreklere süpriz oynadım tutttı full
Bende yarım sayı alttan battım😂@fatihgs1905 vuramadin mi battik biz
3 çeyrek mi dostçeyreklere süpriz oynadım tutttı full
10 kişiye 1k rol bakiyesi ver dost foruma az konu acilsin eger kazanç coksa azsa 5 ksi 500 yap millet te faydalansın suan konuda kimsede para denen illet yokçeyreklere süpriz oynadım tutttı full
Şanlı altayimiz ne durumda dostçeyreklere süpriz oynadım tutttı full
Helal dost Allah verecek ki bizi bu yola koyduBirgün büyük vurcaksın unutma sözümü hissettim 😃
Full ceyekler demiş eniste her çeyrekten almis3 çeyrek mi dost
Sende mi jackpot vurdun valla artık bi jackpot daha kaldiramam bu forumdaVeeeee benim kumar hayatım burda biteeeeerrr😍😍😍😍😂😂
rastgeke girdim3 çeyrek mi dost
Bol sanssSponsor u bulduk şimdi bı de maç bulmak lazım. daha doğrusu o bizi buldu 💣
Ceyrek olasım geldı kankarastgeke girdim
amatöre doğru gidiyoruzŞanlı altayimiz ne durumda dost
Mülayim yüzümüzü kara çıkarma yatsa da biz sonuna tebrikler mülayim yazarız Altaya etiket atıp kesene bereket yazarız ki devamı gelsinSponsor u bulduk şimdi bı de maç bulmak lazım. daha doğrusu o bizi buldu 💣