- 1,365
- 798
- 113
Gelir61.62 açmışlar gelirmi
Gelir61.62 açmışlar gelirmi
Ben bir gün dayanabildim aq yok nesinede olmuyorAq bir tane tutması lazım hoca artık zorla illegale döndürecekler beni
Mülayime üst bahsi mi verdin biz mi yanlış görüyoruzMiami 1 ceyrek ust dost düşünmeye bile gerek yok
Fahrettin Altay mı metinim çok fasülye ayıkladık orda@altay35 bır kanal bulmam lazım ızmırle baglantım yok ısın notusu
torbqcımı anlmadım kanal 😁@altay35 bır kanal bulmam lazım ızmırle baglantım yok ısın notusu
Yok duz altay eniste 😂Fahrettin Altay mı metinim çok fasülye ayıkladık orda
Sen profili degis dost o adam profilinde olduğu sürece sen zor kazanirsin puahaMülayime üst bahsi mi verdin biz mi yanlış görüyoruz
Senide Mehtapı yediği gibi yemesin dikkat et dost
Mülayim sen bu baremden üst giremezsin hesabı başkasına ver o oynasın61.62 açmışlar gelirmi
61.5 aldım burdan yürümemiz lazim sponsor @altay35 e teşekkürler60.5 ust al dost cok rahat gelir
Slotu bıraktım işte o iyi oldu bir yandan ama hiç para dönmüyor bonus monus bari 8-10k çekerdik ölü zamanda da olsakBen bir gün dayanabildim aq yok nesinede olmuyor
Hadi bakalim ben izleyim hemen gelsin bari bolsans61.5 aldım burdan yürümemiz lazim sponsor Altay a teşekkürler
Umarım 60 da kalmaz😀
Bol sanss✋61.5 aldım burdan yürümemiz lazim sponsor Altay a teşekkürler
Umarım 60 da kalmaz😀
Yok kanka oranlar çok kötü ya bide seçenek yok çok fazla ben alt liglere oynamayı daha çok seviyorum alt liglere oran açmıyor doğru düzgünSlotu bıraktım işte o iyi oldu bir yandan ama hiç para dönmüyor bonus monus bari 8-10k çekerdik ölü zamanda da olsak
Sıkıntı yok ya yatarsak da canımız sağolsun 3 adım atsam 3.5 kişiye ekmek çıkardıHadi bakalim ben izleyim hemen gelsin bari bolsans
4 gün üst üste yatırım yaptım diye 300 lira bonus verdi var mı böyle hizmetRetrobet çok güzel gelsene
@ahmetcansarac61
Bol şans Enes abiiiiğğğ😁61.5 aldım burdan yürümemiz lazim sponsor @altay35 e teşekkürler
Umarım 60 da kalmaz😀