- 14,796
- 27,714
- 113
Adamlar 7.24 deniyor kazaniyor enişte valla ben sıkılıyorum 1.2 kez yatınca 3 üncü yapmak gelmiyor zorlasak birşeyler olur da hep 3 ve 4 de yattım son yaptıklarımdaKıramadın orada şanssızlığı ne onlybet ne bu
Adamlar 7.24 deniyor kazaniyor enişte valla ben sıkılıyorum 1.2 kez yatınca 3 üncü yapmak gelmiyor zorlasak birşeyler olur da hep 3 ve 4 de yattım son yaptıklarımdaKıramadın orada şanssızlığı ne onlybet ne bu
Bu forumda en fazla 1 hafta para cepte kalıyor eniste göz var kesin puabaKıramadın orada şanssızlığı ne onlybet ne bu
Sağol tamitaBol şans...
Mülayim bile bitiremedi şu borçları sen bitirdin adaş valla büyük adamsınKredi borcumu nedir 100k cokmus valla
Oynadıkça ne olacak adaş günlük limit yok ki canımız sıkıldıkça oynarızBu forumda en fazla 1 hafta para cepte kalıyor eniste göz var kesin puaba
Valla ben de az kazanmadım dost 1 2 senede toplasan 3 4 milyona yakın para gördüm ama nerde o paralar hiç bir fikrim yok suan puahaMülayim bile bitiremedi şu borçları sen bitirdin adaş valla büyük adamsın
İlk adımı geçtik enişte kaldı 4 adım önce eleyip sık dokuyalim sabaha forum Bayram etsin 😀Oynadıkça ne olacak adaş günlük limit yok ki canımız sıkıldıkça oynarız
Bende borç bitmez enişte denizde kum bende borçMülayim bile bitiremedi şu borçları sen bitirdin adaş valla büyük adamsın
12-8 bitmiş o dakikada o sayıya çok iyi oran vermiş valla tebrikler iyi gördün maçıVirabeti deniyelim son kurşun hedef 5 adım 😅
Aslında senin gibi arka plan da oynamak lazım bu bahsi dost 2 senede 2 ev 1 araba alırdık kesin puaha buradan paylaşım uğurlu gelmiyor12-8 bitmiş o dakikada o sayıya çok iyi oran vermiş valla tebrikler iyi gördün maçı
2000lik denemişsin bir de mülayim cumartesi çalışmıyor galiba o destek kazansan da pazara kalacakİlk adımı geçtik enişte kaldı 4 adım önce eleyip sık dokuyalim sabaha forum Bayram etsin 😀
Göz kalıyor dostum sık paylaşım yapınca böyle daha iyi 😉Aslında senin gibi arka plan da oynamak lazım bu bahsi dost 2 senede 2 ev 1 araba alırdık kesin puaha buradan paylaşım uğurlu gelmiyor
Kazanalım da 10 gün sonra ya da razıyım😀2000lik denemişsin bir de mülayim cumartesi çalışmıyor galiba o destek kazansan da pazara kalacak
Biraz riskli olmuş bu bol şans inş. GelirVirabet adım 2
Kazansın eniste 1 gün bekleriz ne olacak hatta konu açariz gecen birinin açtığı gibi saat sayarız salise sayarız sonra vakit gelir parayo çeker yok oluruz puaha2000lik denemişsin bir de mülayim cumartesi çalışmıyor galiba o destek kazansan da pazara kalacak
25Virabet adım 2
Bol şansVirabet adım 2
Olurmu olur be Bol şansVirabet adım 2