- 14,796
- 27,714
- 113
Tamam sen o 1 k yi 10 yap 5 atarsın 5 cep harçlığın olsunTmm battiginda haber ver
Tamam sen o 1 k yi 10 yap 5 atarsın 5 cep harçlığın olsunTmm battiginda haber ver
AminnTamam sen o 1 k yi 10 yap 5 atarsın 5 cep harçlığın olsun
Helal lan sinon😂😂Yok be sabahtandir cekemiyoz bazen 1 gun boyunca cekemiuoz kodlari kendi isimizi kendimiz hallediyoz simdi
İyi gcler hocam ✋✋🧿Herkese iyi geceler olsun
Senden bile istememistim kendim hallederim demistim hatirliyon mu raconsuz duramamHelal lan sinon😂😂
Sovdurme beni 😂😂Senden bile istememistim kendim hallederim demistim hatirliyon mu raconsuz duramam
Enişteyi es geçmedin inşallah ödül konusunda 😲Benim konum kapansa da @Enişte yi susturak dayimizdir ses edemiyoz hep yedigi kaba ediyor ne yapak onu da oyle sevdik 😄
Bol bol şansSponsor @sinansrml63
Bombaciyi es geçmek bana yakışmaz dağıtım harici tüm param senin olsun dedi. bol şanslar bı 20.30 k yapıp borç ödeyelim
Eyvallah Marley sende hoşgeldinBol bol şans
Yok verdik yine verdikce agzimiza ediyor zaten ilgincEnişteyi es geçmedin inşallah ödül konusunda 😲
Konuş konuş bakalım daha neler çıkacak 200 lirayaBenim konum kapansa da @Enişte yi susturak dayimizdir ses edemiyoz hep yedigi kaba ediyor ne yapak onu da oyle sevdik 😄
Estagfurullah dayi ne cikacak bi donumuz kalmos surdaKonuş konuş bakalım daha neler çıkacak 200 liraya
Mahvetti beni dost 10 kişiye ödül gonderdim eniste de dahil puahaEnişteyi es geçmedin inşallah ödül konusunda 😲