- 24,182
- 17,160
- 113
Gtti kupon gttiYattık yaw neyse sinanin attığı son para ile virabeti deniyelim son kurşun bu da artık
Gtti kupon gttiYattık yaw neyse sinanin attığı son para ile virabeti deniyelim son kurşun bu da artık
Sıkıntı yok mülayim takılmayız biz öyle şeylereEnişteyi es geçmedin inşallah ödül konusunda 😲
Bu Brezilya ligi hep yatıriyor beni haSıkıntı yok mülayim takılmayız biz öyle şeylere
1.20 1.30 işine erken girdin hiç takip etmedim o yattı heralde ilk adımdaBu Brezilya ligi hep yatıriyor beni ha
Pato yakti mulayimi.enistee1.20 1.30 işine erken girdin hiç takip etmedim o yattı heralde ilk adımda
Hocam bugün pek gözükmedin cuma günü diye tüm gün ibadetle geçti sanırımHerkese iyi geceler olsun
bol şansVirabeti deniyelim son kurşun hedef 5 adım 😅
Kod deryasina daldik Enişte, 200 tane 50 kuruşu Hasan Efendiye verdik, Balikci Hasan Efendi geri dönüş yapmadı bize.Hocam bugün pek gözükmedin cuma günü diye tüm gün ibadetle geçti sanırım
Bol sans ✋🧿Virabeti deniyelim son kurşun hedef 5 adım 😅
Nba başlasın miami maçına her per ust gir 5 adim biter dost bolsansVirabeti deniyelim son kurşun hedef 5 adım 😅
Kıramadın orada şanssızlığı ne onlybet ne buVirabeti deniyelim son kurşun hedef 5 adım 😅
Ayni maça olmuyor kiNba başlasın miami maçına her per ust gir 5 adim biter dost bolsans
Kredi borcumu nedir 100k cokmus vallaBu ödülü almam lazım yarına 100 k lazım
Bol şans...Virabeti deniyelim son kurşun hedef 5 adım 😅
Tek bir defa alabiliyordun demi unutmuşum valla ama nba de güzel maclar var bugün bu adimi geçersen ordan devam et dostAyni maça olmuyor ki